7 τάσεις του χειμώνα που διχάζουν τις fashion editors (αλλά όχι τη δική μας)


Μάρθα Κουμπάνη

1 Δεκεμβρίου 2020

7 τάσεις του χειμώνα που διχάζουν τις fashion editors (αλλά όχι τη δική μας)

To ντύσιμο το 2020 μοιάζει να έχει ρίξει τους τόνους και είναι πιο ήσυχο.

Καθώς τα παπούτσια του jogging, τα puffers και οι ανθεκτικές μπότες έχουν γίνει η ανεπίσημη στολή του χειμώνα 2020, πολλές από εμάς έχουν δώσει προτεραιότητα στην άνεση έναντι του πειραματισμού. Λογικό, αφού το τελευταίο διάστημα τα κομμάτια που φοράμε, περιστρέφονται γύρω από τον άξονα του loungewear, όπως cosy sets, καπιτονέ πανωφόρια και slippers, τα οποία ξεπουλάνε.

Είναι πιθανό ότι ευθύνεται όλος αυτός ο χρόνος που έχουμε περάσει μέσα σε leggings. Ωστόσο, υπάρχει ένας αριθμός από micro trends και styling tricks, τα οποία βλέπουμε όλο και περισσότερο αυτόν τον μήνα και είναι δημιουργικά και καινοτόμα.

Και όπως καθετί καινούργιο και έξω από τα συνηθισμένα, έρχονται να διχάσουν το αγοραστικό κοινό, ακόμα και τις fashion editors. Πλεκτά βγαλμένα από την γκαρνταρόμπα της γιαγιάς από τη μία, sexy bra tops από κρύσταλλα και midriff flossing από την άλλη.

Ογκώδη παπούτσια και ανδρικά αξεσουάρ συνδυάζονται και δημιουργούν τα πιο ιδιαίτερα outfits. Κάποια από αυτά έχουν την έγκριση της fashion editor, κάποια άλλα είναι ξεκάθαρα ένα "no no".

Γραβάτες: NAI

Οι γραβάτες επιστρέφουν από τα 90's και 00s, φοριούνται με τον σωστό τρόπο, (ή και όχι), και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ανδρόγυνο ή σέξι ατημέλητο.

Weird winter fashion trends: Vest, tie and shirt

VENSWIFESTYLE

Stirr up leggings: NAI

Τα stirrup leggings αποτινάσσουν τον sporty χαρακτήρα του κολάν, είναι πιο θηλυκά και ιδανικά για να φορέσετε τις γόβες και τα kitten heels.

Vests: NAI

Eκτός από το ότι μας ζεσταίνουν, τα πλεκτά γιλέκα δείχνουν σοφιστικέ.

Λευκοί γιακάδες: NAI

Το ίδιο και οι ρομαντικοί λευκοί γιακάδες που επιβεβαιώνουν την επιστροφή του preppy.

Μidriff flossing: OXI

Θα το φορέσoυν οι πιο τολμηρές σε φούστες και τοπ. Καλύτερα όμως, αν δεν σας λένε Kim Kardashian, να αποφύγετε τη thong εκδοχή της τάσης.

Bra Tops: NAI

Tα αγαπήσαμε ως πλεκτά σε συνδυασμό με ασορτί cardigans. Τα bra tops από κρύσταλλα όμως, μπορούν να φορεθούν πάνω από basic πουκάμισα και μέσα από sleek κοστούμια. Θα δώσουν μια glam πινελιά στα σύνολα του Δεκέμβρη.

Γαλότσες: NAI

Δεν θα τις προτιμούσα σε λαχανί αλλά για μένα οι γαλότσες είναι απαραίτητες τον χειμώνα.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits