DREW BARRYMORE

Drew Barrymore: Μιλάει για την εμπειρία της από τον εγκλεισμό σε ψυχιατρική κλινική σε ηλικία 13 χρονών


The Jennettes

23 Φεβρουαρίου 2021

Drew Barrymore: Μιλάει για την εμπειρία της από τον εγκλεισμό σε ψυχιατρική κλινική σε ηλικία 13 χρονών

Η Drew Barrymore «ανοίχτηκε» για την δύσκολη εμπειρία που είχε, όταν η μητέρα της την έκλεισε σε ψυχιατρική κλινική σε ηλικία 13 ετών.

Σε μια νέα συνέντευξη με τον Howard Stern, η ηθοποιός προσέφερε νέες λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθέτηση της σε μια «πλήρη ψυχιατρική πτέρυγα» από τη μητέρα της για 18 μήνες.

«Συνήθιζα να γελάω με αυτούς που πήγαιναν σε κέντρα ευεξίας 30 ημερών», θυμάται. «Αυτό ήταν το αντίθετο της εμπειρίας που είχα. Ήμουν σε ένα μέρος για ενάμιση χρόνο που ονομάζεται Van Eyes Psychiatric. Και δεν μπορούσες να μπλέξεις εκεί μέσα και αν το έκανες, θα σε πέταγαν σε ένα δωμάτιο με επένδυση ή θα σε έδεναν σε κρεβάτια».

Η διάσημη ηθοποιός της ταινίας Charlie's Angels, εξήγησε ότι η μητέρα της, Jaid Barrymore, την έκλεισε στην εγκατάσταση, επειδή ήταν μια «ανώριμη μικρή ηθοποιός» με «πάρα πολλούς πόρους».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 90s (@90scelebvibes)

Παραδέχεται, «πήγαινα σε κλαμπ και δεν πήγαινα σχολείο, έκλεβα το αυτοκίνητο της μαμάς μου και ήμουν εκτός ελέγχου. Έτσι, μερικές φορές ήταν τόσο χιουμοριστικό, ενώ μερικές φορές ήμουν τόσο θυμωμένη, που θα ξέσπαγα και με έκλειναν σε αυτό το πράγμα».

Το «πράγμα» στο οποίο αναφέρεται η Drew είναι ένα δωμάτιο με επένδυση, όπου θα αναγκαζόταν να «ηρεμήσει» για ώρες, ενώ μερικές φορές τα χέρια της ήταν δεμένα πίσω από την πλάτη της.

Αναγνώρισε ότι ήταν μια ακραία μορφή πειθαρχίας, αλλά με τον καιρό συνειδητοποίησε ότι ήταν αυτό που χρειαζόταν. «Ρώτησα τον εαυτό μου γιατί συμβαίνει αυτό. Και σκέφτηκα, ίσως χρειάζομαι την πιο τρελή μορφή δομής, επειδή όλα ήταν τόσο προσιτά και περίεργα στον κόσμο μου», εξήγησε. «Και αυτό δεν ήρθε για περίπου έξι έως οκτώ μήνες. Ήμουν τόσο θυμωμένη στην αρχή. Δεν μπορούσα να σκεφτώ καθαρά».

«Νομίζω ότι μετά από 30 χρόνια θεραπείας και πολλή αναζήτηση ψυχής και έχοντας παιδιά δικά μου, νομίζω ότι δημιούργησε ένα τέρας. Και δεν ήξερε τι να κάνει με το τέρας», ανέφερε η Barrymore για την μητέρα της.

Η σχέση τους είναι τώρα σε πολύ καλύτερή κατάσταση και έχει διδάξει στη Drew πολλά για τον τύπο της μητέρας που θέλει να είναι. Μοιράστηκε την συζήτηση που είχε με την κόρη της:

«Κάτι συνέβη και της είπα ότι δεν είμαι φίλη σου. Δεν θα είμαι ποτέ φίλη σου. Είμαι η μητέρα σου. Και είχα μια μητέρα που ήταν φίλη μου, και δεν θα το κάνουμε αυτό».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr