ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα σε αδικήσουν


The Jennettes

26 Φεβρουαρίου 2021

Τα 3 ζώδια που θα σε αδικήσουν

Πρόκειται για άτομα που έχουν μάθει στην ζωή τους να τα έχουν όλα δικά τους. Θέλουν να έχουν πάντα ανθρώπους γύρω τους να ασχολούνται μαζί τους και να τους κάνουν τα χατίρια, ενώ ταυτόχρονα έχουν πολλές απαιτήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρόκειται για ένα ζώδιο το οποίο είναι πραγματικά κακομαθημένο. Θέλει να έχει γύρω του ανθρώπους, που να τον αποθεώνουν για το μυαλό του και πόσο έξυπνος είναι. Θέλει να είναι διάσημος, επιτυχημένος, αλλά προτιμά να κάνουν οι άλλοι τη δύσκολη δουλειά για εκείνον κι αυτός απλά να απολαμβάνει το αποτέλεσμα και την δόξα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που απαιτεί από τους άλλους την αποκλειστικότητα και την αμέριστη προσοχή τους. Έχει ένα απίστευτο χάρισμα της πειθούς, στο να χειραγωγεί τους ανθρώπους και να τους κάνει να ακολουθούν τις προσταγές του. Αν όμως για κάποιο λόγο δεν τα καταφέρει και δεν περάσει το δικό του, τότε είναι ικανός να ξεσπάσει με πολύ άσχημο τρόπο.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς θεωρεί ότι είναι γεννημένος για μεγάλα πράγματα. Θέλει να δημιουργεί και να εμπνέεται. Οπότε το ζώδιο αυτό, ψάχνει να βρει τα «θύματα» για να τους φορτώσει τα πάντα και εκείνος να μπορεί να ζει την φαντασία του και να νομίζει ότι μεγαλουργεί, ενώ στην ουσία δεν παράγει έργο. Αν, μάλιστα, στριμωχτεί, βγάζει το κακομαθημένο του πρόσωπο.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr