ΖΩΔΙΑ

30/4: Ηλεκτρισμένη ενέργεια σήμερα-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

29 Απριλίου 2021

30/4: Ηλεκτρισμένη ενέργεια σήμερα-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Το πάντρεμα του Ήλιου με τον Ουρανό σήμερα στον ουράνιο θόλο είναι μια ενεργειακή όψη η οποία φέρνει έντονη επιθυμία για ελευθερία και κόψιμο από δεσμά – πεποιθήσεις – οι οποίες μας κρατούν πίσω σε σχέση με αυτό που πραγματικά θέλουμε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Ήλιος “φωτίζει” όχι μόνο τα κίνητρα του πλανήτη Ουρανού αλλά και την δυσαρμονική του σύνδεση με τον Κρόνο. Αυτό σημαίνει πιθανά ξαφνικά, απρόβλεπτα γεγονότα ακόμη και σε παγκόσμιο επίπεδο όπου η ελευθερία κοντράρετε με το όποιο κατεστημένο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα δεν πρέπει να αναλωθείτε δεξιά και αριστερά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα έστω και στιγμιαία μπορείτε να δείτε σας φλας ένα κομμάτι που επιθυμείτε να συμβαίνει ή να δείτε τον τρόπο που θα το πετύχετε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα θα πρέπει να μείνετε σταθερά σε ότι σας ηρεμεί σε ψυχολογικό επίπεδο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που σας δίνεται σε κοινωνικό πλαίσιο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε πιο εύκολα να προωθήσετε σχέδια ή να κατευθύνετε μια κατάσταση προς την οδό που θέλετε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Παρθένους, οι εμπνεύσεις είναι δυνατές σήμερα και δεν κοιτούν δεσμεύσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ζυγούς, πολλές σκέψεις χρειάζεται να μπουν σε μια σειρά και να ταξινομηθούν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Σκορπιούς, εμπνεύσεις σχετικά με δημιουργικά ενδεχόμενα φέρνει η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό απέναντι σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Τοξότες, την καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία επηρεάζει η ένωση του Ήλιου με τον Ουρανό σήμερα στον ουράνιο θόλο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μην βιαστείτε αλλά ακολουθήστε την ροή όπως κάνετε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να κινηθείτε με τρόπο απελευθερωτικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ιχθύες, το μυαλό σας πλημμυρίζει από σκέψεις σήμερα λόγω του Ήλιου με τον Ουρανό στον ουράνιο θόλο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr