CELEBRITIES

Deva Cassel: Φωτογραφίζεται με φόρεμα Dior και συναγωνίζεται την ομορφιά της Monica Bellucci


The Jennettes

28 Ιουλίου 2021

Deva Cassel: Φωτογραφίζεται με φόρεμα Dior και συναγωνίζεται την ομορφιά της Monica Bellucci
Η Deva Cassel φωτογραφίζεται με φόρεμα Dior και συναγωνίζεται την ομορφιά της μητέρας της

Η κόρη της Monica Bellucci, Deva Cassel είναι μόλις 16 ετών και ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της. Εντυπωσιακή όπως η Ιταλίδα ντίβα, το νεαρό μοντέλο ποζάρει όλο και πιο συχνά σε εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών.

Είναι το πρόσωπο του τηνς καμπάνιας για το άρωμα του Ιταλικού οίκου Dolce & Gabbana, ενός οίκου που η μητέρα της έχει αποθεώσει δεκάδες φορές στο παρελθόν. Την καλή σχέση τους με τους Domenico Dolce και Stefano Gabbana έρχεται να επισφραγίσει ένα ακόμη εξώφυλλο, στην ιταλική έκδοση της Vogue.

Η Deva μοιράστηκε χθες νέες εικόνες από την φωτογράφιση και σχεδόν κλέβει την παράσταση από την διάσημη Monica. Σε μία από τις λήψεις εμεφανίζεται με παραμυθένιο, κόκκινο φόρεμα από τούλι , που σχηματίζει καρδιά στο στήθος, από τον οίκο Dior.

Η μελαχρινή Deva σε άλλη λήψη φορά ένα μαύρο, δερμάτινο φόρεμα, με βολάν στο τελείωμα ενώ έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε μια εντυπωσιακή πλεξίδα.

Mία ακόμα εικόνα με εφαρμοστό φόρεμα όπου συναγωνίζεται την μεσογειακή ομορφιά της μητέρας της.

Δείτε ακόμη: Monica Bellucil: 9 φωτογραφίες που αποδεικύουν ότι παραμένει το απόλυτο θηλυκό

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.