ΣΤΙΛ

H κυρίαρχη τάση στα jumpsuits της σεζόν και τα ωραιότερα για κάθε budget


Μάρθα Κουμπάνη

3 Σεπτεμβρίου 2021

H κυρίαρχη τάση στα jumpsuits της σεζόν και τα ωραιότερα για κάθε budget
H κυρίαρχη τάση στις jumpsuits και οι ωραιότερες για κάθε budget

Δεν υπάρχει κάτι πιο άνετο και stylish από ένα jumpsuit ή αλλιώς μια ολόσωμη φόρμα. Ακόμα κι αν πολλές γυναίκες τη φοβούνται και διστάζουν να την υιοθετήσουν και να την εντάξουν στα καθημερινά τους σύνολα, αρκεί μια δοκιμή και η δροσερή γραμμή και άνετη φόρμα θα σας πείσουν.

Τα jumpsuits, αποτελούν ένα ολοκληρωμένο οutfit και αυτό είναι τέλειο ειδικά τα πρωινά όταν ετοιμάζεστε για το γραφείο και δεν θέλετε να το πολυσκεφτείτε για να ντυθείτε. Στο γραφείο θα κερδίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

jenny.gr

Σε ότι αφορά τα σχέδια, το στιλ που κυριαρχεί είναι το 70s boilersuit, στις περισσότερες περιτπώσεις από denim, με μακριά μανίκια και ζώνες που τονίζουν την μέση. Tα πιο διάσημα μοντέλα φορούν το trend ήδη και αποπνέουν μοναδικά 70s vibes. Πριν μερικές εβδομάδες η Kaia Gerber επέλεξε ένα τέτοιο τζιν jumpsuit με νοσταλγική διάθεση σε βόλτα της στο Δυτικό Hollywood της Καλιφόρνια.

jenny.gr

Και η εντυπωσιακή Adriana Lima φόρεσε ολόσωμη φόρμα, πριν λίγες ημέρες, κατά την άφιξή της στο Φεστιβάλ Βενετίας. Η Lima επελεξε σουέντ jumpsuit σε ανοιχτή καφέ απόχρωση.

Χρειάζεστε περισσότερη έμπνευση; Εμείς βρήκαμε τις ωραιότερες για κάθε budget για να επιλέξετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.