ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Christopher John Rogers είναι ο σχεδιαστής της χρονιάς


Μάρθα Κουμπάνη

11 Νοεμβρίου 2021

Ο Christopher John Rogers είναι ο σχεδιαστής της χρονιάς
Ο Christopher John Rogers είναι ο σχεδιαστής της χρονιάς

Ο Christopher John Rogers βραβεύτηκε με το βραβείο American Womenswear Designer of the Year στα βραβεία μόδας CFDA 2021 το βράδυ της Τετάρτης στο The Pool + The Grill στο Seagram Building της Νέας Υόρκης.

Ο Rogers, ο οποίος γεννήθηκε στο Baton Rouge, La., και ήταν ο νικητής του 2019 του CFDA/Vogue Fashion Fund, κέρδισε την Catherine Holstein του Khaite, Gabriela Hearst, Marc Jacobs και Peter Do.

Ο Christopher John Rogers είναι ο σχεδιαστής πίσω από την εμφάνιση της Αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Kamala Harris, στην ημέρα της ορκωμοσίας Biden. Έχει έδρα το Μπρούκλιν, ενώ κατάγεται από το Baton Rouge της Λουιζιάνα.

jenny.gr

Από μικρός ονειρευόταν να ακολουθήσει μια καριέρα στο σχέδιο και τις τέχνες και (ευτυχώς) οι γονείς του τον στήριξαν σε αυτό. Φοίτησε στο Savannah College of Art and Design και ίδρυσε το ομώνυμο εμπορικό του σήμα CJR.

Έχει ήδη ντύσει μερικές εξέχουσες προσωπικότητες, όπως η Michelle Obama, η Lizzo, η Rihanna, η Gwyneth Paltrow και η Cardi B

jenny.gr

Μπορεί να έλαβε μόλις τον τίτλο του σχεδιαστή της χρονιάς, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που βραβεύεται από το CFDA. Κέρδισε το βραβείο CFDA / Vogue Fashion Fund τον Νοέμβριο του 2019 και το βραβείο American Emerging Designer of the Year το 2020.

Κάθε του συλλογή χαρακτηρίζεται από κομψότητα και πρωτοτυπία, ενώ το χρώμα είναι βασικός πρωταγωνιστής στις collections του.

jenny.gr

Aνατρεπτικό ωστόσο είναι και το προσωπικό του στιλ.

Για την χθεσινή απονομή των βραβείων CFDA επέλεξε να φορέσει μαύρο σύνολο με φούστα με πιέτες, ασπρόμαυρα brogues και γυαλιά με χοντρό σκελετό. Δημιουργία του φορούσε και η παρουσιάστρια της βραδιάς Emily Blunt, η οποία έλαμψε μέσα σε φωτεινό πορτοκαλί κοστούμι.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.