ΣΤΙΛ

CFDA Awards 2021: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στα «Όσκαρ της μόδας»


Μάρθα Κουμπάνη

11 Νοεμβρίου 2021

CFDA Awards 2021: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στα «Όσκαρ της μόδας»
Οι πιο stylish εμφανίσεις των «Όσκαρ της μόδας» CFDA Awards 2021

Τα Council of Fashion Designers of America Awards, κοινώς βραβεία μόδας CFDA επέστρεψαν και αυτή την φορά πραγματοποιήθηκαν φυσικά με μια νέα, πιο οικεία τελετή στο The Pool Room and The Grill της Νέας Υόρκης. Μέσα στον πολυτελή χώρο, ο πρόεδρος του CFDA Tom Ford και η οικοδέσποινα της εκδήλωσης Emily Blunt καλωσόρισαν καλεσμένους όπως η Ciara, η Emily Ratajkowski και η Precious Lee μαζί με τα τιμώμενα πρόσωπα όπως οι Zendaya, Anya Taylor-Joy, Dapper Dan και Aurora James.

jenny.gr

Τα «Όσκαρ της μόδας» δεν θα μπορούσαν να μην χαρακτηριστούν από ένα εντυπωσιακό κόκκινο χαλί με εκπληκτικές εμφανίσεις που τιμούν τους νέους σχεδιαστές, τους πρωτοπόρους της βιομηχανίας και τα fashion icons όπως η Zendaya. Η πρωταγωνίστρια της ταινία Dune παρέλαβε το βραβείο της φορώντας ένα κατακόκκινο set crop top και ασορτί μακριά φούστα με όγκους από την Vera Wang. Η Zendaya έγινε το νεότερο άτομο που πήρε ποτέ το βραβείο στην ιστορία του θεσμού.

jenny.gr

Η παρουσιάστρια Emily Blunt έλαμψε με κοστούμι του νικήτή του βραβείου American Womenswear Designer of the Year, Christopher John Rogers, ενώ η Ashley Olsen έφερε τον αυστηρό μινιμαλισμό του The Row στο κόκκινο χαλί, κάνοντας την τελετή του 2021 μια από τις πιο ενδιαφέρουσες μέχρι σήμερα.

 Δείτε τα ωραιότερα looks στην gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.