Το teaser του Harry Potter reunion είναι γεγονός. Η J.K Rowling πάλι όχι


The Jennettes

9 Δεκεμβρίου 2021

harrypotter
photo credits: Warner Bros.
Έχουμε το teaser του reunion του Harry Potter και η χαρά δεν περιγράφεται

Πόσα reunions να διαχειριστούμε συναισθηματικά αυτή τη χρονιά;

Το 2021 μας εγκαταλείπει σιγά (και ευτυχώς για αυτό) αλλά μας αφήνει μία γλυκιά νοσταλγία. Οι σειρές και ταινίες που σημάδεψαν την παιδική και εφηβική φάση μας επέστρεψαν για να μας θυμίσουν τον τεράστιο αντίκτυπο που είχαν, και συνεχίζουν να έχουν, στις ζωές μας.

Μετά τα Φιλαράκια, ήρθε η σειρά του Harry Potter να γιορτάσει τα 20 χρόνια από την πρώτη ταινία Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος, που έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2021. Το teaser δεν αποκαλύπτει πολλά αλλά δείχνει τη διαδρομή που κάνει το Hogwarts Express και την πρόσκληση που δέχεται ο αγαπημένος μας ηθοποιός Robbie Coltrane (μπαμπάς Weasley) και ο Neville Longbottom της καρδιάς μας, Matthew Lewis.

Προς το παρόν, δεν βλέπουμε την πρωταγωνιστική τριάδα των Daniel Radcliffe, Rupert Grint και Emma Watson, αλλά η φωτογραφία που κυκλοφόρησε τους δείχνει να συζητούν στην κοινή αίθουσα του Γκρίφιντορ. Και νιώθουμε ότι είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Το reunion γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στο Studio Tour London της Warner Bros. και θα είμαστε σε θέση να το δούμε την Πρωτοχρονιά από το HBO Max.

«Το special επεισόδιο θα διηγηθεί τη μαγική ιστορία και πώς δημιουργήθηκε, μέσα από εκ βαθέων συνεντεύξεις, συζητήσεις του cast, αλλά και προσκεκλημένους fans που θα γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους πρωταγωνιστές», είναι η επίσημη ανακοίνωση κι εμείς απλά θα θέλαμε να διακτινιστούμε στο Hogwarts.

Το teaser μας ενημερώνει για την παρουσία της Helena Bonham Carter, του Robbie Coltrane, του Ralph Fiennes, του Jason Isaacs, του Gary Oldman, του Tom Felton, και των James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis και Evanna Lynch. Και φυσικά επιβεβαιώνεται η απουσία της J.K Rowling, για την οποία ήμασταν ήδη ενήμεροι. Η συγγραφέας των θρυλικών βιβλίων αποκλείστηκε από το reunion εξαιτίας των τρανσφοβικών σχολίων που είχε κάνει πέρυσι στο Twitter. Από εμάς είναι ναι, καλά έκαναν.