Riley Keough: H κόρη της Lisa Marie Presley στην πρώτη φωτογραφία με το «μυστικό» παιδί της


JTeam

24 Ιανουαρίου 2023

Riley Keough: H κόρη της Lisa Marie Presley στην πρώτη φωτογραφία με το «μυστικό» παιδί της
@rileykeough
Επέστρεψε από την κηδεία της μητέρας της και μοναδικής κόρης του Elvis Presley, κρατώντας στην αγκαλιά της την νεογέννητη κόρη της

Η μοναδική κόρη του Elvis Presley, η Lisa Marie έφυγε από τη ζωή στις αρχές του χρόνου και συγκεκριμένα στις 13/01 ύστερα από καρδιακή προσβολή. Η μητέρα της και σύντροφος του Elvis, η Priscilla ήταν εκείνη που ανακοίνωσε και την είδηση θανάτου της Lisa Marie, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στα 54 της.

Η μοναδική κόρη του Elvis, απέκτησε 4 παιδιά συνολικά. Τη γνωστή ηθοποιό Riley Keough, η οποία είναι σήμερα 33 ετών, τον Benjamin Keough ο οποίος αυτοκτόνησε τον Ιούλιο του 2020 και δυο ακόμη δίδυμες κόρες, ηλικίας 14 ετών.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως και αποκαλύφθηκε λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της, είναι το γεγονός πως πρόσφατα η Lisa Marie Presley είχε γίνει γιαγιά, αφού η μεγαλύτερη κόρη της, Riley, έχει αποκτήσει μια κόρη, την οποία κρατούσε στην αγκαλιά της τη στιγμή που επέστρεψε από την κηδεία της μητέρας της και κατέβαινε από το τζετ της.

Μάλιστα στη τελετή της Lisa Marie, ο 31χρονος σύζυγος της Riley, διάβασε εκ μέρους της ένα γράμμα το οποίο είχε γράψει η ίδια για τη μητέρα της που είχε φύγει από τη ζωή: «Σε ευχαριστώ που μου έδειξες ότι η αγάπη είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία σε αυτή τη ζωή. Ελπίζω να μπορώ να αγαπήσω την κόρη μου όπως με αγάπησες εσύ, όπως αγαπούσες τον αδερφό μου και τις αδερφές μου», είπε, σύμφωνα με το Us Weekly.


«Σε ευχαριστώ που μου έδωσες δύναμη, καρδιά, ενσυναίσθησή, το κουράγιο μου, την αίσθηση του χιούμορ μου, τους τρόπους μου, την ψυχραιμία μου, την αγριότητά μου, την επιμονή μου. Είμαι προϊόν της καρδιάς σου», είχε γράψει η Riley.

«Θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι που με έκανες μπάνια ως μωρό, θυμάμαι ότι με οδηγούσες στο κάθισμα του αυτοκινήτου μου ακούγοντας Aretha Franklin. Θυμάμαι τον τρόπο που με αγκάλιαζες όταν έμπαινα στο κρεβάτι σου το βράδυ και τον τρόπο που μύριζες. Σε θυμάμαι να τραγουδάς σε εμένα και στον αδερφό μου [ Benjamin Keough ] νανουρίσματα τη νύχτα και πώς ξάπλωνες μαζί μας, μέχρι να σας πάρει ο ύπνος. Θυμάμαι πώς ένιωθα να με αγαπάει η πιο στοργική μητέρα που έχω γνωρίσει ποτέ», συνέχισε στο εγκώμιο.