WELL BEING

Βρήκαμε τον πιο νόστιμο τρόπο για την επιστροφή στο σχολείο


JTeam

11 Σεπτεμβρίου 2023

Βρήκαμε τον πιο νόστιμο τρόπο για την επιστροφή στο σχολείο
Τα καθημερινά γεύματα των παιδιών μας στο σχολείο (και όχι μόνο) δεν ήταν ποτέ τόσο νόστιμα, αλλά και τόσο εύκολα.

Το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού στο σχολείο πλησιάζει και όπως συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή, το μεγάλο άγχος των γονιών είναι ένα: Τι θα τρώει το παιδί κάθε μέρα στο σχολείο; Κακά τα ψέματα, το κολατσιό παιδεύει αρκετούς νέους γονείς, οι οποίοι καλούνται να ετοιμάσουν από το βράδυ κάτι θρεπτικό, εύκολο και φυσικά νόστιμο για τα παιδιά τους.

Jenny.Gr

Είναι ασφαλώς ένα απαραίτητο γεύμα, το οποίο έχουν ανάγκη οι νεαροί μαθητές, καθώς τους γεμίζει με ενέργεια, έτσι ώστε να μάθουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. Για τα γεύματα της επιστροφής στο σχολείο, λοιπόν, η λύση είναι μία και ακούει στο όνομα bofrost*.

Για όποιον δεν γνωρίζει, η bofrost* ξεχωρίζει για τις καλύτερες τις πρώτες ύλες και τα συστατικά της. Με τη γρήγορη κατάψυξη διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες που περιέχονται στα προϊόντα της, φέρνοντας εξαιρετική, γευστική ποιότητα στο τραπέζι μας.

Τα κορυφαία γεύματα για τα παιδιά σας

Και φτάνουμε τώρα στο κρίσμο ερώτημα: Τι να επιλέξω από τον κατάλογο της bofrost*; Εδώ, λοιπόν, οι επιλογές είναι αρκετές και έχουν επικεντρωθεί στην επιστροφή στο σχολείο. Έτσι, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της εταιρείας βλέπουμε ότι υπάρχουν σπεσιαλιτέ πλούσιες σε λαχανικά, πρωτεΐνη, καθώς επίσης και μερικές γλυκιές λιχουδιές, στις οποίες κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί.

Jenny.Gr

Από αυτές που ξεχωρίζουν είναι σίγουρα οι σπανακοκρεκέτες με παρμεζάνα. Ένα σνακ έτοιμο σε λίγα λεπτά που μπορείτε να συνοδεύσετε με σαλάτα και να το μετατρέψετε σε ένα γρήγορο, ελαφρύ και νόστιμο γεύμα. Ένας διασκεδαστικός και πρωτότυπος τρόπος για να κάνετε όλους να τρώνε τα λαχανικά τους!

Jenny.Gr

Τι θα λέγατε, όμως, και για ένα τραγανό σάντουιτς μοτσαρέλας; Πρόκειται για μια νέα συνταγή για την πολυαγαπημένη μοτσαρέλα σε ένα τραγανό «τοστούλι»! Η χρυσή φρυγανιά τυλίγει τη νόστιμη, ακαταμάχητα σφιχτή μοτσαρέλα, ενώ ετοιμάζεται μέσα σε λίγα λεπτά ακόμα και στη τοστιέρα.

Jenny.Gr

Πολύ νόστιμη είναι επίσης και η φοκάτσια με τυρί stracchino, η οποία αποτελεί ένα ιδανικό κολατσιό για μια μέρα στο σχολείο. Για τους πιο μικρούς μας φίλους μια σούπερ επιλογή είναι και η πίτσα αρκουδάκι, η οποία ουσιαστικά είναι μια γευστική πίτσα μαργαρίτα (ντομάτα – μοτσαρέλα) και έχει ως πρόσωπο ένα αρκουδάκι! Τη βάζετε απλά στο φούρνο για εννιά λεπτά και έτοιμο το κολατσιό του παιδιού σας.

Jenny.Gr

Φυσικά, στη bofrost* μπορείτε να βρείτε και πολλές γλυκές επιλογές όπως κρουασάν βουτύρου ή pancakes, για να τους καταπλήξετε όλους.

Jenny.Gr

Είναι λογικό να αναρωτιέστε τώρα πώς θα τα προμηθευτείτε όλα αυτά, προκειμένου να είστε πανέτοιμοι για τη νέα σχολική χρονιά. Είναι τόσο απλό! Μπορείτε να επισκεφτείτε το bofrost.gr, να δείτε αναλυτικά όλα τα προϊόντα της εταιρείας και να εγγραφείτε στην περιοχή «Σύνδεση» της ιστοσελίδας, κάνοντας στη συνέχεια την αγορά σας. Διαφορετικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την Εξυπηρέτηση Πελατών 211 1080300, όπου θα βρείτε έναν φιλικό συνεργάτη που θα σας υποστηρίξει στην επιλογή των προϊόντων και της καταλληλότερης ημερομηνίας και ώρας παράδοσης για εσάς.

Jenny.Gr

Το καλό φαγητό παρέχει στα παιδιά τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για την ανάπτυξη του εγκεφάλου, των μυών και των οστών τους. Ας μην το ξεχνάμε, λοιπόν, και ας τους δώσουμε τη φετινή σχολική χρονιά ένα κολατσιό νόστιμο, χορταστικό αλλά και υγιεινό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.