ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

10 τυχερές που κέρδισαν υπέροχα προϊόντα από την Grown Alchemist


26 Αυγούστου 2019

10 τυχερές που κέρδισαν υπέροχα προϊόντα από την Grown Alchemist

O διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε, σας ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη συμμετοχή σας!

Οι τυχερές νικήτριες είναι:

Βαρβάρα Αρώνη
Ελευθερία Ζαρναβελη
Στέλλα Πεφάνη
Χριστίνα Άρχων
Αναστασία Κουβαρά
Μαρία Πολλάτου
John Piperidis
Κατερίνα Νικηφορίδου
Σοφία Κυριακίδου
Κλεοπάτρα Τσατσαρών

Η Grown Alchemist, το αγαπημένο brand όλων των beauty editors του εξωτερικού, ήρθε επιτέλους στην Ελλάδα για να κατακτήσει όλες τις γυναίκες με την βιολογική της φιλοσοφία γύρω από την ομορφιά.

Τα προϊόντα της Grown Alchemist  φέρνουν μια νέα φιλοσοφία που υπόσχεται να μεταμορφώσει την υφή και την όψη της επιδερμίδας. Η συγκεκριμένη φιλοσοφία στηρίζεται στα εξής τρία σημαντικά βήματα: καθαρισμός – αποτοξίνωση – ενεργοποίηση.

jenny.gr

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008 και μέχρι σήμερα τηρεί την δέσμευσή της να χρησιμοποιεί μόνο υγιεινά, πιστοποιημένα υλικά και προηγμένα δραστικά συστατικά ενυδάτωσης.

jenny.gr

Το #jennygr σε συνεργασία με την Grown Alchemist σας κάνουν δώρο πέντε μοναδικά skincare προϊόντα  που θα έχουν την ευκαιρία να τα κερδίσουν 10 τυχερές αναγνώστριες. Πιο συγκεκριμένα θα διεκδικήσουν το Detox Eye Make Up Remover, το Detox Serum
και την Detox Night Cream προκειμένου να ακολουθήσουν μια ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου. Ακόμη, θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν δυο από τα best seller προϊόντα για την περιποίηση του σώματος, το Hydra & body cleanser και το Hand Wash sweet orange για μια νέα εμπειρία ενυδάτωσης.

jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr

Tώρα μπορείτε να κάνετε δικό σας αυτό το μοναδικό δώρο με τον πιο εύκολο τρόπο. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στον διαγωνισμό.

Όροι Συμμετοχής

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ και της Γρ. Σαράντη ΑΒΒΕ οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από 26/08/2019 και ώρα 13:00 έως την 01/09/2019 και ώρα 00:00. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr στις 02/09/2019 και ώρα 13:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από την εταιρεία Koolworks ΑΕ και καλείται να στείλει επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου του εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαίωσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ όπως επεξεργαστεί ή/και διαβιβάσει τα προσωπικά στοιχεία τους στην συνδιοργανώτρια Γρ. Σαράντη ΑΒΒΕ για προώθηση ενημερωτικού υλικού.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.