CELEBRITIES

Ο Πρίγκιπας Harry μιλάει για την εγκυμοσύνη της Δούκισσας Catherine και τις γυμνές φωτογραφίες


22 Ιανουαρίου 2013

HARRY1.jpg

Διαβάστε τι λέει για το σκάνδαλο:

Ο εκκεντρικός Πρίγκιπας Harry μιλάει για τον ερχομό του νέου βασιλικού μέλους αλλά και για το σκάνδαλo με τις γυμνές φωτογραφίες του που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν μερικούς μήνες. «Είμαι ενθουσιασμένος και για τους δύο. Ήταν καιρός. Ανυπομονώ να γίνω θείος. Νομίζω πως είναι πολύ άδικο που αναγκάστηκαν να το δημοσιοποιήσουν χωρίς να είναι έτοιμοι, αλλά αυτά είναι τα media. Είμαι κυριολεκτικά, πολύ πολύ χαρούμενος για εκείνους, αλλά εύχομαι και οι δύο, ειδικά η Catherine, να βρει την απαραίτητη προστασία σαν μητέρα, να είναι ικανή να απολαύσει την απομόνωση. », δήλωσε ο Harry.

Όσο για τις γυμνές φωτογραφίες: «Μάλλον απογοήτευσα τον εαυτό μου. Απογοήτευσα την οικογένειά μου και άλλους ανθρώπους. Στην τελική, ήμουν σε έναν ιδιωτικό χώρο και έπρεπε να υπάρχει κάποιο είδος απομόνωσης… Ο τρόπος που μου συμπεριφέρθηκαν τα media, δε νομίζω να είναι αποδεκτός.»

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.