CELEBRITIES

Ryan Gosling: Ποια ήταν η πρώτη του εμπειρία από τη σόου-μπιζ;


24 Ιανουαρίου 2013

Τι πιστεύει για όλη αυτή τη φήμη;

O Ryan Gosling φωτογραφίζεται για το περιοδικό GQ και μιλάει για την πρώτη του επαφή με τη σόου-μπιζ αλλά και για τη φήμη και τη δημοσιότητα. «Όταν ήμουν μικρός, ο θείος μου ήταν μίμος του Elvis και αυτό ήταν το πιο ενδιαφέρον πράγμα μέσα στο σπίτι. Έφτιαχνε τα δικά του κοστούμια, όλες τις παγιέτες. Του έπαιρνε μήνες. Και έγινα κάπως σαν σκιά του, τον βοηθούσα όποτε μπορούσα. Ήταν μπροστά στον καθρέφτη, δούλευε τη φωνή του και τραγουδούσε και σιγά σιγά δημιουργούσε έναν χαρακτήρα και τέλος τα συνδύαζε σε μία τέχνη και έκανε παραστάσεις σε ένα τοπικό talent show. Επειδή λοιπόν με ενδιέφερε πολύ, με έκανε επικεφαλής της ασφάλειας. Για πλάκα!»

Πώς αντιμετωπίζει ο ηθοποιός τη δημοσιότητα; «Είναι παράξενο. Έχει μία ‘ονειρεμένη’ ποιότητα. Σα να είσαι σε ένα όνειρο που σε ξέρουν όλοι αλλά δεν ξέρεις τίποτα. Μοιάζει κάπως έτσι. Νομίζω το καλό είναι ότι σε κρατάει μακριά από το Internet. Τελικά, αυτό νομίζω πως είναι για καλό. Είναι κάτι σα ναρκοπέδιο για εμένα.»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.