CELEBRITIES

Η Mila Kunis, η Michelle Williams και η Rachel Weisz μαζί sto Instyle


6 Φεβρουαρίου 2013

INSTYLE-COVER.jpg

Μιλούν για την οικογένεια και τη μόδα.

Οι τρεις συμπρωταγωνίστριες της ταινίας Oz the Great and Powerful κοσμούν το εξώφυλλο του αμερικανικού Instyle, για το τεύχος Μαρτίου, και δίνουν μία κοινή συνέντευξη, αποκαλύπτοντας μικρά μυστικά της καθημερινότητας, αλλά και του στυλ τους.

Η Michelle Williams υποστηρίζει ότι λατρεύει να ασχολείται με το σπίτι και την κόρη της. «Μαγειρεύω και καθαρίζω πολύ αυτές τις μέρες. Βρίσκομαι σε έναν οικιακό κύκλο που μου αρέσει. Αισθάνομαι ότι είναι μία αληθινή έκφραση αγάπης προς την κόρη μου. Όχι η μόνη, αλλά μία πολύ σημαντική. Σαν γονιός, θέλεις το παιδί σου να επιστρέφει σε ένα σπίτι του οποίου οι τοίχοι να μοιάζουν φτιαγμένοι από πούπουλο.» Η Rachel Weisz συμπληρώνει, «Η κόρη της Michelle και ο γιος μου, που έχουν την ίδια ηλικία, πήγαν μαζί κατασκήνωση και τους πήγαμε για bowling. Περάσαμε πολύ ωραία και εγώ και η Michelle, γιατί στη δουλειά μας συνήθως δεν κλείνεις τέτοια ραντεβού για παιχνίδι.»

Οι όμορφες κυρίες δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στη μόδα, με την Mila Kunis να μιλάει για τους κορσέδες και τη Michelle Williams να  αναφέρεται στο πώς ο φίλος της παραλίγο να την κάνει να αλλάξει το στυλ της!

«Φορούσα για ώρες έναν δερμάτινο κορσέ, με εξοπλισμό που αποτελούνταν από ζώνη και σχοινιά, πετώντας με ένα κοστούμι που ζύγιζε 5 κιλά. Ακούω ότι σε μερικές γυναίκες αρέσει να φοράνε κορσέ. Ζήτησέ τους να τον φορέσουν για 17 ώρες και μετά να μου πεις.», λέει η Mila, ενώ η Michelle «Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι (ο φίλος) μου ήταν τόσο ψηλός. ‘Μου χαλάς το στυλ!’ σκέφτηκα. Επιχείρησα να φορέσω πλατφόρμες, για ένα διάστημα, αλλά δεν ήμουν ο εαυτός μου και παραιτήθηκα.»

Photo Credits: instyle.com

Η Rachel Weisz, η Michelle Williams και η Mila Kunis στο εξώφυλλο του Instyle.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.