CELEBRITIES

Η Whitney Houston στο μουσείο της Madame Tussauds


9 Φεβρουαρίου 2013

Τα νέα κέρινα ομοιώματά της.

Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Madame Tussaulds, έφτιαξε, ούτε ένα, ούτε δύο αλλά, τέσσερα κέρινα ομοιώματα αφιερωμένα στη Whitney Houston, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Το μουσείο ετοιμάζεται να κάνει τα αποκαλυπτήρια των τεσσάρων αυτών ομοιωμάτων και είναι η πρώτη φορά στα 200 χρόνια της ιστορίας του μουσείου που κατασκευάζονται ταυτόχρονα τέσσερα κέρινα ομοιώματα για το ίδιο θέμα.

«Μας τιμά το γεγονός ότι το μουσείο μας προσέγγισε σχετικά με την κατασκευή των τεσσάρων αυτών κέρινων ομοιωμάτων της Whitney, από διαφορετικούς σταθμούς της 30χρονης καριέρας της.», δήλωσε η μάνατζερ και νύφη της τραγουδίστριας Pat Houston. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που το κάνουμε για τους φανς.»

Τα τέσσερα αυτά κέρινα ομοιώματα θα εκτεθούν, ωστόσο, σε διαφορετικές πόλεις. Έτσι, το ομοίωμα της Whitney που τραγουδάει τον εθνικό ύμνο της Αμερικής στον τελικό του Super Bowl το 1991, θα εκτεθεί στο μουσείο της Madame Tussauds στην Ουάσινγκτον, αυτό από την ταινία ‘The Bodyguard’ στο Hollywood, το τρίτο- αυτό της νεαρής Houston στο video clip ‘I wanna dance with Somebody’ (1988)- στο Λας Βέγκας και το τελευταίο που την αναπαριστά σε μία φωτογράφισή της για το τελευταίο άλμπουμ της, το 2009, στο μουσείο της Νέας Υόρκης.

Τα αποκαλυπτήρια των ομοιωμάτων θα γίνουν σήμερα, δηλαδή σχεδόν ένα χρόνο μετά τον θάνατο της Whitney, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.