CELEBRITIES

Jennifer Lopez: «Η latin ομορφιά είναι ένα ουράνιο τόξο»


6 Μαρτίου 2013

JENNIFER-LOPEZ1.jpg

Μιλάει για την ομορφιά, το στυλ, τη γυναικεία φιλία και την ατομικότητα.

Η Jennifer Lopez φωτογραφίζεται για το πρώτο εξώφυλλο του περιοδικού Glam Belleza Latina και δίνει μία διαφορετική συνέντευξη στην οποία μιλάει για τη μοναδικότητα της latin ομορφιάς, για το στυλ της, τις φίλες της και για το τι, κατά την άποψή της, μας κάνει μοναδικούς.

«Η latin ομορφιά είναι ένα ουράνιο τόξο.», λέει η Λατίνα τραγουδίστρια. «Έχουμε μαύρο, λευκό ή caramel χρώμα. Έχουμε ξανθούς, με μπλε μάτια ή με καστανά, έχουμε την πιο σκούρα από τις σκούρες επιδερμίδες. Η latin ομορφιά είναι για όλους.»

Αναφερόμενη στις φίλες της, μιλάει για την ξεχωριστή θέση που αυτές κατέχουν στη ζωή της, «Οι φίλες μου είναι τα πάντα για εμένα. Γιορτάζουν μαζί σου, κλαίνε μαζί σου, σε κρατάνε όταν έχεις ανάγκη κάποιον να σε κρατήσει, γελάνε μαζί σου, είναι κακές μαζί σου! Είναι πάντα εκεί και αυτό είναι κάτι ανεκτίμητο.»

Η 43χρονη Jennifer παραδέχεται ότι λατρεύει να φοράει μεγάλους κρίκους, ένα στυλ συνδεδεμένο με το Bronx, όπου μεγάλωσε, "Μου αρέσει ακόμη να φοράω μεγάλους κρίκους. Οι γυναίκες δεν πρέπει να βγαίνουν ποτέ χωρις σκουλαρίκια, αλλιώς κάθε φορά είναι και μία χαμένη ευκαιρία."

Η διάσημη τραγουδίστρια μιλάει επίσης και για τη σημασία του να είσαι μοναδικός και για το τι μας κάνει ενδιαφέροντα άτομα, «Οι άνθρωποι με εκθειάζουν για τα κάλλη μου. Μπορείς να σκεφτείς, ‘Αυτό είμαι.’ Αλλά αυτό που πραγματικά είσαι είναι όλα τα ακατάστατα και μπερδεμένα πράγματα που σε χαρακτηρίζουν. Αυτά σε κάνουν πιο ενδιαφέρον άτομο.», και συνεχίζει, «Έχω αυτοπεποίθηση. Δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν έχω και τις άσχημες στιγμές μου, αλλά πρέπει να θυμάσαι την αξία της μοναδικότητάς σου-ότι έχεις κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό να προσφέρεις, που δεν το έχει κανένας άλλος.»

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.