CELEBRITIES

Kate Hudson: «Δεν διστάζω να ρισκάρω»


7 Μαρτίου 2013

KATE-HUDSON2.jpg

Ποζάρει topless στο εξώφυλλο του Glamour.

Η Kate Hudson πoζάρει topless για το εξώφυλλο του αμερικανικού Glamour και μοιράζεται τα μυστικά της. Η ηθοποιός λέει ότι διατηρείται σε φόρμα κάνοντας χορό και Pilates και τρέχοντας πίσω από τον μικρότερο γιο της Bing! Η Kate λέει επίσης ότι γενικά δεν διστάζει να ρισκάρει, «Δεν είμαι ιδιαίτερα διστακτική. Αν σκεφτώ για τη ζωή μου, δεν διστάζω στο να εκμεταλλευτώ ευκαιρίες. Τουλάχιστον, δεν είμαι διστακτική στις σχέσεις.»

Μιλώντας για τους δύο της γιους, η ηθοποιός αναφέρθηκε στις ικανότητες και τα ενδιαφέροντάς τους, αλλά και στη μεταξύ τους σχέση. «Ο Bing τραγουδάει. Λατρεύει τη μουσική. Και ο Ryder είναι ο πιο cool- είναι φοβερός αδερφός, τόσο υπομονετικός και ανεκτικός. Ο Bing του τραβάει τα μαλλιά και ο Ryder απλώς γελάει. Είναι τόσο καλός. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανη μητέρα.»

Τέλος, η Kate δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιλογή της να ασχοληθεί με την υποκριτική. «Υπάρχει η λανθασμένη αντίληψη ότι όταν προέρχεσαι από διάσημους γονείς, αποζητάς τη φήμη για τη φήμη. Εγώ το βλέπω αλλιώς: Μεγαλώνοντας με γονείς που ήταν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, εγώ έκανα την σκέψη ότι εάν δεν μου άρεσε να δημιουργώ χαρακτήρες, θα έτρεχα όσο πιο μακριά από τη φήμη μπορούσα. Αλλά λατρεύω την υποκριτική.»

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.