CELEBRITIES

Zooey Deschanel: "Στυλ δεν είναι να αγοράζεις τα πιο ακριβά πράγματα"


15 Μαρτίου 2013

Στο τεύχος Απριλίου του αμερικανικού InStyle.

Η 33χρονη ηθοποιός Zooey Deschanel μιλάει στο νέο τεύχος του αμερικανικού Instyle για το στυλ της, τις ενδυματολογικές της επιλογές, αλλά και για το πόσο έχει αλλάξει από τότε που πήγαινε ακόμα σχολείο. "Στυλ δεν είναι το να αγοράζεις για τον εαυτό σου τα πιο ακριβά πράγματα.", λέει η ηθοποιός. "Είναι το να είσαι δημιουργική και να μπορείς να συνδυάζεις αυτά που έχεις συλλέξει." Η Zooey υποστηρίζει ότι κόσμος ασχολείται ίσως υπερβολικά με το στυλ της: "Νομίζω ότι οι άνθρωποι νοιάζονται για το πώς δείχνω και το πώς ντύνομαι περισσότερο απ'όσο θα παραδέχονταν. Νομίζω ότι θα πρέπει να αρχίσω να φοράω ανδρικά κοστούμια!"

Μιλώντας για τον χαρακτήρα της η ηθοποιός λέει ότι έχει αλλάξει αρκετά από τότε που πήγαινε στο Λύκειο: "Υπήρχαν άτομα που συμμετείχαν ενεργά στο Λύκειο. Εγώ, όχι. Ένιωθα λίγο απομονωμένη, σαν να παρατηρούσα. Νομίζω ότι από φυσικού μου αισθάνομαι σαν outsider και δεν ταυτίζομαι με τους άλλους. Συνήθιζα να φοβάμαι εύκολα, αλλά τώρα είμαι πολύ πιο δυναμική".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.