CELEBRITIES

Sofia Vergara: "Είμαι άπληστη!"


3 Μαΐου 2013

SOFIA-VERGARA-COSMOPOLITAN.jpg

Cover girl στο νέο τεύχος του αμερικανικού Cosmopolitan.

Η Sofia Vergara βρίσκεται στο εξώφυλλο Ιουνίου του αμερικανικού Cosmopolitan και μιλάει για τα πάντα γύρω από την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή.

Η ηθοποιός που είναι αρραβωνιασμένη με τον Nick Loeb λέει ότι σκέφτεται ξανά τον γάμο, αλλά όχι άμεσα. «(Ο Nick) Είχε ήδη κάνει έναν μεγάλο γάμο κι εγώ είχα ήδη παντρευτεί με έναν μεγάλο γάμο, οπότε κάτι θα κάνουμε, αλλά όχι τώρα.», δήλωσε, ενώ απάντησε σε ερώτηση και σχετικά με τις φήμες που ήθελαν αυτήν και τον αρραβωνιαστικό της να γίνονται γονείς μέσω παρένθετης μητέρας. «Επειδή έχω καταψύξει ωάριά μου και επισκέφτηκα αμέτρητες φορές τον γιατρό για να κάνω ενέσεις, μάλλον από εκεί βγήκε η φήμη. Έχω ήδη ένα παιδί, οπότε δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι θα χρειαζόταν να το κάνω αυτό. Αλλά, θα χρειαστεί να βάλω παρένθετη μητέρα επειδή είχα καρκίνο στο θυρεοειδή και πήρα πολλή ακτινοβολία. Δεν θέλω να περιμένω για πάντα, αλλά όχι ακόμα, γιατί δουλεύω σαν ζώο!»

Μιλώντας για το πότε αισθάνθηκε ότι  κατάφερε να κατακτήσει τον κόσμο του Hollywood, η Λατίνα ηθοποιός δήλωσε: «Στα 20 μου ήμουν ήδη γνωστή στη λάτιν ‘αγορά’. Όταν μετακόμισα στο L.A., πήγαινα σε ένα club. Στο τέλος της βραδιάς όλοι έβγαιναν έξω για να παραλάβουν από το πάρκινγκ το αυτοκίνητό τους. Στεκόμουν δίπλα στον Leonardo DiCaprio και τον Justin Timberlake και το αυτοκίνητό μου έβγαινε πάντα πρώτο! Κανείς δεν ήξερε ποια είμαι, μόνο οι παρκαδόροι, γιατί ήταν Λατίνοι. Αλλά ποτέ δεν ήμουν στο επίπεδο που είμαι τώρα. Είμαι άπληστη. Θέλω να επωφεληθώ αυτών των ‘15 μου λεπτών’.»

Η Sofia Vergara στο εξώφυλλο του Cosmopolitan.

Photo Credits: cosmopolitan.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.