CELEBRITIES

Leonardo DiCaprio: «Παίρνω τη ζωή όπως έρχεται»


4 Μαΐου 2013

Έκανε πρεμιέρα η νέα του ταινία "The Great Gatsby".

Με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της νέας του ταινίας “The Great Gatsby”, του σκηνοθέτη Baz Luhrmann, o Leonardo DiCaprio μίλησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο extratv για τη νέα του ταινία, τη ζωή του ως star του Hollywood, αλλά και για το πώς βλέπει το μέλλον του.

«Είναι ένα από τα πιο γνωστά μυθιστορήματα όλων των εποχών.», λέει για το “The Great Gatsby” του F. Scott Fitzgerald, που εξιστορεί τη ζωή του Nick Carraway, ενός νεαρού άνδρα από τη Minnesota που μετακομίζει στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’20, για να κυνηγήσει το δικό του ‘Αμερικανικό Όνειρο’. «Κλασική αμερικανική λογοτεχνία. Αυτό που κάνει το “The Great Gatsby” ξεχωριστό είναι το ότι ο καθένας έχει τη δική του ερμηνεία για τους χαρακτήρες… είναι ένα πολύ ηδονοβλεπτικό μυθιστόρημα.»

Ο ηθοποιός που θα κλείσει σε λίγους μήνες τα 40 του χρόνια, λέει πως νιώθει γι’αυτό υπέροχα, ενώ μετά την ολοκλήρωση των τριών τελευταίων του ταινιών, “Django Unchained”, "The Wolf of Wall Street" και “The Great Gatsby”, αυτό το καλοκαίρι σχεδιάζει να κάνει ένα διάλειμμα για να ξεκουραστεί.

«Για εμένα τώρα έχει σημασία να πάρω μια ανάσα.», λέει ο ηθοποιός. «Όχι ένα μόνιμο διάλειμμα ή για ένα διάστημα επ’αόριστον, αλλά κάποιους μήνες για να μπορέσω να κάνω και κάποια άλλα πράγματα», εξηγεί. Παρόλα αυτά ο DiCaprio τονίζει ότι δεν έχει κανένα παράπονο από τη ζωή του ως διάσημου αστέρα του Hollywood. «Δεν έχω πραγματικά κάτι για να παραπονεθώ. Για όλα υπάρχει ένα τίμημα, αλλά κάθε φορά που ακούω τον εαυτό μου να μιλάει γι’αυτό αισθάνομαι μια γροθιά στο στομάχι γιατί είμαι πραγματικά τυχερός που κάνω αυτό που κάνω. Είμαι πραγματικά ένα τυχερό άτομο.» Όσο για το ενδεχόμενο να κάνει σύντομα οικογένεια, ο 39χρονος ηθοποιός που αυτήν την περίοδο είναι αδέσμευτος, υποστηρίζει ότι παίρνει τη ζωή όπως αυτή έρχεται. «Παίρνω τη ζωή όπως έρχεται. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Δεν προσπαθώ να προκαθορίσω το μέλλον. Ζω τη ζωή μέρα με τη μέρα.»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.