CELEBRITIES

4+1 πράγματα που μάθαμε για τη Selena Gomez


9 Μαΐου 2013

SELENA-GOMEZ-INSTYLE.jpg

Από το αμερικανικό InStyle.

Η Selena Gomez βρίσκεται στο εξώφυλλο του αμερικανικού InStyle, για το τεύχος Ιουνίου, και μιλάει στο περιοδικό για τις αλλαγές στη ζωή της, αλλά και τις φιλοδοξίες:

1. Πρώτη προτεραιότητα για την τραγουδίστρια, που στις 22 Ιουλίου, θα κλείσει τα 21 της χρόνια, είναι να ξεπεράσει τα όριά της, κυρίως όσον αφορά στην καριέρα της. «Είναι για μένα μία περίεργη μετάβαση», λέει. «Θέλω να συνεχίσω να πιέζω τον εαυτό μου για να μη νιώσω ποτέ κατασταλαγμένη. Δεν ξέρω αν θα πιάσει. Τις περισσότερες φορές αγχώνομαι.» 2. Το νέο της άλμπουμ “Stars Dance” περιλαμβάνει ένα τραγούδι για τον Justin Bieber! Μία μπαλάντα που μιλάει για χωρισμό και που η Gomez παραδέχεται ότι έγραψε η ίδια μετά το τέλος της σχέσης της με τον Bieber, αναμένεται να αποτελέσει το hit του νέου της άλμπουμ. «Είναι το πιο προσωπικό track του άλμπουμ, σίγουρα. Νομίζω ότι είναι ένας γλυκός τρόπος για να εκδοθεί. Νομίζω ότι θα το λατρέψει κι εκείνος.» 3. Πιστεύει στον γάμο. «Είμαι από το Texas, οπότε κανονικά τώρα θα έπρεπε να ήμουν παντρεμένη με παιδιά.», λέει η νεαρή τραγουδίστρια. «Είμαι ‘ερωτευμένη’ με την αγάπη και πιστεύω απόλυτα στον γάμο, αλλά προς το παρόν δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου. Δεν καταναλώνω ενέργεια στις σχέσεις.», συμπληρώνει, τονίζοντας το πόσο δύσκολο είναι να είναι με κάποιον, όντας παράλληλα εκτεθειμένη στα φώτα της δημοσιότητας. «Είναι άβολο το ότι όπου πάω όλοι οι άνθρωποι γνωρίζουν.» 4. Είναι φίλη με την Taylor Swift. «Είναι σαν αδερφή μου. Βγαίναμε και οι δύο ταυτόχρονα με τους Jonas Brothers και καταλήξαμε να γίνουμε φίλες. Αυτήν παίρνω τηλέφωνο όταν είμαι στενοχωρημένη. Είναι πολύ δοτική και προστατευτική.» 5. Λατρεύει τη μόδα. «Θυμάμαι ότι όταν πήγαινα σχολείο και όλα τα παιδιά φορούσαν πουλόβερ των 40 δολαρίων και άλλα πράγματα που εγώ δεν μπορούσα να αγοράσω, ήθελα να δημιουργήσω μία χαριτωμένη και οικονομική σειρά ρούχων, που μπορούσε να φορεθεί τόσο από ένα 12χρονο, όσο κι από μένα.», λέει μιλώντας για τη δική της σειρά ρούχων Ksmart, ενώ όπως υποστηρίζει λατρεύει να πειραματίζεται με τη μόδα. «Μου αρέσει να δείχνω γυμνά σημεία του σώματός μου με ωραίο τρόπο. Η ιδέα του να μπαίνω στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες με αγχώνει. Μου αρέσει να διαλέγω ρούχα και θα ήταν διασκεδαστικό να δοκιμάζω συνεχώς διάφορα ρούχα.»

Η Selena Gomez στο εξώφυλλο του αμερικανικού InStyle.

Photo Credits: instyle.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.