CELEBRITIES

Chris Pine: Τι λέει για τον εαυτό του και τους σημερινούς male stars


9 Μαΐου 2013

CHRIS-PINE1.jpg

Συνέντευξη και φωτογράφιση στο αμερικανικό περιοδικό Out.

Ο πρωταγωνιστής του 'Star Trek Into Darkness', Chris Pine, έδωσε μία συνέντευξη στο αμερικανικό Out, όπου μίλησε για την καριέρα του και για το πώς οι αρνητικές κριτικές τον κάνουν να πεισμώνει όλο και περισσότερο. «Μία κριτική έλεγε ‘Είναι lookalike του Rob Lowe με τη χάρη του David Hasselhoff.’ Θα δεχτώ το ότι μοιάζω στον Rob Lowe. Αλλά θυμάμαι το ‘με τη χάρη’ πολύ καλά. Θα μπορούσε να έλεγε ‘τη μισή από τη χάρη του David Hasselhoff’. Δεν ξέρω γιατί είμαστε προγραμματισμένοι κατ’ αυτόν τον τρόπο, αλλά το μόνο που συγκρατώ είναι όλα τα αρνητικά (σχόλια). Και ορκίζομαι, αν πιστεύουν ότι αυτό θα με αποθαρρύνει… μάλλον είναι για μένα ‘ανάφλεξη’ στον κινητήρα μου.»

Μιλώντας για τα σημερινά πρότυπα ανδρών, ο ηθοποιός αποδεικνύει ότι μάλλον ξέρει να αυτοσαρκάζεται. «Στα τέλη του ’60-αρχές ’70, είχες τον John Cazale, τον Pacino, τον Deniro, τον Hoffman, τον Voight, τον Elliott Gould… Κοίτα τον Gene Hackman.Κοίτα αυτές τις φωτογραφίες στον τοίχο. Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικοί ο ένας από τον άλλον κι όμως ήταν όλοι τους μεγάλοι stars. Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικοί όσον αφορά στην εμφάνιση, στην ενέργεια, στο ταλέντο, όλα... Και τώρα… Ryan Gosling, Chris Hemsworth, Chris Evans και Chris Pine… Αποτελώ μέρος του ‘πληθυσμού΄με τα λευκό δέρμα, τα καστανά μαλλιά και τα μπλε μάτια!"

[gallery-168173]

Photo Credits: out.com

   

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.