CELEBRITIES

Η καμπάνια «HOUSE OF HÄAGEN-DAZS» με πρωταγωνιστή τον Bradley Cooper


10 Μαΐου 2013

HD_-BRADLEY-COOPER.jpeg

Σας προσκαλεί να ανακαλύψετε μοναδικές κουταλιές που αιχμαλωτίζουν. 

Η πολυτελής μάρκα παγωτού, Häagen-Dazs, ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα της νέας καμπάνιας της. Η διαφημιστική καμπάνια (είναι η μεγαλύτερη καμπάνια που έχει κάνει ποτέ), συλλαμβάνει τη sexy αλλά και την εκλεπτυσμένη πλευρά του Häagen-Dazs. Η καμπάνια θεσπίζει τον όρο «House of Häagen-Dazs» και αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία της πολυτέλειας και της υψηλής τεχνικής, ακριβώς όπως θα έκανε ένας οίκος μόδας. 

Η νέα εκστρατεία χαρακτηρίζεται από τον superstar και προτεινόμενο για Oscar, Bradley Cooper.

Εκπρόσωπος του Häagen-Dazs στην Ελλάδα δηλώνει «Ο Bradley Cooper είναι ο πρώτος celebrity που εμφανίζεται στην καμπάνια του Häagen-Dazs και είναι ένας τέλειος συνδυασμός του brand, όντας η επιτομή του κλασσικού στυλ» . Η νέα καμπάνια «House of Häagen-Dazs» θα επαναπροσδιορίσει το πρωτοποριακό, θα πιστοποιήσει την ποιότητα του brand και θα τονίσει την απόλαυση και τη δεξιοτεχνία στον τρόπο που φτιάχνεται το παγωτό». Ο Bradley Cooper θα εμφανιστεί και στη δεύτερη διαφήμιση του Häagen-Dazs « Secret Sensations».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.