CELEBRITIES

Ben Affleck-Jennifer Garner: Αστειεύονται για τον γάμο τους


21 Μαΐου 2013

BEN-AFFLECK-JENNIFER-GARNER1.jpg

Εμφανίστηκαν μαζί στο φινάλε του SNL.

Ο γάμος της Jennifer Garner και του Ben Affleck είναι μια χαρά και για να το αποδείξει, το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στο φινάλε της αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής ‘Saturday Night Live’. Ο Affleck αναφερόμενος στη φράση του ότι ο γάμος του με την Garner ‘είναι δουλειά, η καλύτερη δουλειά που υπάρχει’ από την ομιλία του στα Oscar είπε: «Μπορεί να θυμάστε ότι στην ομιλία μου, ευχαρίστησα τη σύζυγό μου, λέγοντας ότι η ‘δουλειά’ είναι η πεμπτουσία του γάμου.», τονίζοντας ότι κάποιοι το μετέφρασαν αυτό ως 'αγγαρεία'. «Δεν είναι αυτό.», είπε ο ηθοποιός. «Προσδιορίζεις αυτό που είναι σημαντικό για εσένα με βάση αυτό στο οποίο αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο.»

Ο ηθοποιός κάλεσε στο πλατό της εκπομπής τη σύζυγό του,  η οποία εμφανίστηκε με ένα σέξι μαύρο φόρεμα και εξήγησε, ότι ‘δουλειά’ είναι η λέξη που χρησιμοποιούν, όταν μιλούν οι δυο τους για της σχέση τους και πως δεν κατάλαβε γιατί ο σύζυγός της έπρεπε ‘να το μοιραστεί αυτό live με ένα δισεκατομμύριο κόσμο’. Όταν ερωτήθηκε ποια λέξη θα επέλεγε η ίδια, η ηθοποιός απάντησε «Δώρο! Θα είχα πει ‘Ευχαριστώ τη γυναίκα μου, ο γάμος μας είναι δώρο!» Στη συνέχεια, αστειευόμενο, το ζευγάρι ενεπλάκη, πάντα στα πλαίσια του σκετς, σε ένα μικρό καβγαδάκι σχετικά με το ποιος κάνει την περισσότερη δουλειά στη σχέση τους, πράγμα στο οποίο ο ηθοποιός απάντησε ότι θα προτιμούσε να είχε τελειώσει τον λόγο του στα Oscar με τη φράση «Είσαι ο άγγελός μου, η ζωή μου, ο κόσμος μου.»

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.