CELEBRITIES

Η πρώτη εμφάνιση της Angelina Jolie μετά την ανακοίνωση για τη μαστεκτομή


3 Ιουνίου 2013

Στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Brad Pitt.

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie εμφανίστηκαν μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας “World War Z”, στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός, στο Λονδίνο. Αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση της Jolie μετά το άρθρο της και την ανακοίνωση ότι υποβλήθηκε πριν λίγο καιρό σε προληπτική διπλή μαστεκτομή.

Το ζευγάρι δήλωσε για άλλη μία φορά συγκινημένο με τη στήριξη του κόσμου, ενώ η ίδια η ηθοποιός είπε πως ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένη που το σοβαρό αυτό θέμα επανήλθε στο προσκήνιο. «Μετά τον χαμό της μητέρας μου από αυτό, είμαι πολύ ευγνώμων και συγκινημένη από τη στήριξη του κόσμου», δήλωσε η Jolie που πριν μερικές μέρες έχασε από καρκίνο και τη θεία της.

Το ζευγάρι, ντυμένο στα μαύρα , περπάτησε, αντί για κόκκινο, σε ένα μαύρο χαλί, υπογράφοντας αυτόγραφα. «Είμαι υπερήφανος για εκείνη», είπε για άλλη μια φορά ο Brad Pitt για τη μέλλουσα σύζυγό του. «Για το γεγονός ότι δεν φοβόταν να το περάσει όλο αυτό, να απομακρύνει αυτό το ‘φάντασμα’ από την οικογένειά μας, εξασφαλίζοντας ότι αυτή θα είναι εκεί για πολύ καιρό, τόσο για την οικογένειά μας, όσο και για τα παιδιά… συγκινούμαι με αυτό. Δεν περίμενα αυτό να έχει τόση απήχηση, το τι θα σήμαινε για τους άλλους που παλεύουν με το ίδιο πράγμα να ακούσουν τις ιστορίες της."

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού από την πρεμιέρα της ταινίας:

[gallery-185292]

   

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.