CELEBRITIES

Salma Hayek: «Πρέπει να αγαπάς αυτό που είσαι»


13 Ιουνίου 2013

SALMA-HAYEK1.jpg

Cover girl στο αμερικανικό InStyle.

Η Salma Hayek κοσμεί το εξώφυλλο του αμερικανικού InStyle για το τεύχος Ιουλίου. Η 47χρονη ηθοποιός παραδέχεται πως ακόμη ανακαλύπτει τον εαυτό της, ενώ δίνει και την καλύτερη της συμβουλή στις αναγνώστριες.

«Δεν είμαι fashionista. ‘Κόβει’ το μάτι μου, τα καταφέρνω, αλλά την περισσότερη προσπάθεια την κάνω για τον σύζυγό μου γιατί θέλω να με βρίσκει ελκυστική.», λέει μιλώντας για το στιλ ντυσίματος της μετά τα 40. «Όταν έκλεισα τα 40 είπα, ‘Αυτή είναι η τελευταία χρονιά που φοράω strapless φόρεμα’. Πάντα πίστευα πως δεν μπορείς να τα φοράς μετά από κάποια ηλικία, αλλά ακόμη τη γλιτώνω!’

Η Hayek υποστηρίζει ότι η ομορφιά δεν υπήρξε ποτέ προτεραιότητα στη ζωή της. «Δεν νομίζω ότι η ομορφιά υπήρξε ποτέ προτεραιότητα στη ζωή μου. Είναι σαν να υπάρχει ένα επαναστατικό πνεύμα μέσα μου. Για εμένα είναι κάτι παραπάνω από την εμφάνιση.», λέει.

Η καλύτερη συμβουλή που δίνει στις γυναίκες είναι να αγαπούν τα πάντα γύρω από τον εαυτό τους και να μην παίρνουν στα σοβαρά τις όποιες ατέλειες θεωρούν ότι έχουν. «Πρέπει να πάρεις αυτό που είσαι και να το αγαπήσεις και να κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Αυτό ισχύει για τη σιλουέτα και για όλα τα υπόλοιπα. Πρέπει να αντιμετωπίζεις με χιούμορ αυτό που είσαι και να είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου.»

Photo Credits: Instyle.com

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.