CELEBRITIES

Rachel Bilson: «Είμαι συναισθηματικό άτομο»


6 Ιουλίου 2013

RACHEL-BILSON-COSMOPOLITAN-K.jpg

Covergirl στο βρετανικό Cosmopolitan.

Η Rachel Bilson είναι το covergirl του βρετανικού Cosmopolitan για τον μήνα Αύγουστο και μιλάει για την εφηβεία της, αλλά και τη μακροχρόνια σχέση της με τον ηθοποιό Hayden Christensen.

Στην εφηβεία της όπως αποκαλύπτει η Bilson είχε μπλεξίματα και εμπειρίες που διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα της και τη βοήθησαν τελικά να ωριμάσει. Η ηθοποιός πέρασε «μία άγρια φάση» η οποία πέρασε γρήγορα με τη βοήθεια μιας κακής εμπειρίας από ένα αυτοκινητικό ατύχημα που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή. «Οπωσδήποτε επηρέασε και εμένα και το πώς ζόυσα τη ζωή μου.», λέει στη συνέντευξή της. «Με ταρακούνησε… Δεν είχα άλλη επιλογή από το να ‘ξυπνήσω’ και να συνεχίσω πιο ομαλά, αλλά με έβαλε νομίζω στη σωστή κατεύθυνση.»

Αυτές τις μέρες η Rachel ζει μια πιο ήσυχη ζωή, ενώ άφησε να εννοηθεί πως θα ήθελε να κάνει παιδιά στο άμεσο μέλλον. «Τα 30 είναι ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα. Μπορείς να καλμάρεις και να εστιάσεις στην οικογένεια. Το να κάνω μια μέρα οικογένεια είναι σίγουρα κάτι που περιμένω με ανυπομονησία.», συμπληρώνει, αναφερόμενη επίσης στη σχέση της με τον επίσης ηθοποιό Hayden Christensen. «Το διαζύγιο των γονιών μου δεν με έκανε κυνική σχετικά με την αγάπη και τον γάμο.», λέει. «Ήμουν από πάντα πολύ ρομαντική και τα περιμένω με ανυπομονησία όλα αυτά. Έχω σχέση εδώ και 6 χρόνια και είμαι ευτυχισμένη… Το να έχεις σύντροφο είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα. Πάντα ήμουν fan της αγάπης. Είμαι συναισθηματικό άτομο, πιο πολύ ακούω κάθε φορά την καρδιά μου παρά το μυαλό μου.»

Η Rachel Bilson στο εξώφυλλο του βρετανικού Cosmopolitan

Photo Credits: Matthias Vriens-McGarth Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.