CELEBRITIES

Πρίγκιπας William: «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι»


23 Ιουλίου 2013

Τι δώρο έκανε στην Catherine μετά τη γέννα.

Ο Πρίγκιπας William έκανε δήλωση αμέσως μετά τη γέννηση του γιου του και διαδόχου του βασιλικού θρόνου της Αγγλίας, δηλώνοντας πως αυτός και η Catherine Middleton είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Πρίγκιπας Κάρολος μετά τη γέννηση, εκφράζοντας τη χαρά του ίδιου και της συζύγου του Camilla: « Εγώ και η σύζυγός μου είμαστε πανευτυχείς για την άφιξη του πρώτου μου εγγονού. Είναι μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή για τον William και την Catherine και είμαστε πολύ χαρούμενοι για εκείνους και τη γέννηση του γιου τους. Το να γίνεσαι παππούς είναι μια μοναδική στιγμή στη ζωή κάθε ανθρώπου, όπως μου έχουν πει και αμέτρητοι άνθρωποι τους τελευταίους μήνες, οπότε είμαι πάρα πολύ υπερήφανος και ευτυχισμένος που είμαι παππούς για πρώτη φορά και ανυπομονούμε να δούμε σύντομα το μωρό.»

Όπως έγινε γνωστό, ο Πρίγκιπας William χάρισε στη σύζυγό του και στο βασιλικό μωρό ένα αρκουδάκι από το γνωστό πολυκατάστημα Harrods. Όλος ο κόσμος περιμένει πλέον με αγωνία να μάθει το όνομα του διαδόχου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.