CELEBRITIES

Taylor Swift: «Δεν υπήρξα ποτέ απόλυτα ταιριαστή με κάποιον»


1 Οκτωβρίου 2013

Ψάχνει ακόμα τον τέλειο άντρα.

Η Taylor Swift, που βρίσκεται στο εξώφυλλο του βρετανικού Glamour για τον μήνα Νοέμβριο, αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν υπήρξε απόλυτα ταιριαστεί με κάποιον από τους συντρόφους της. «Έχω δει φίλους μου να επανασυνδέονται με κάποιον μετά από απιστία επειδή ταιριάζουν απόλυτα. Αλλά δεν ξέρω, γιατί εγώ δεν υπήρξα ποτέ απόλυτα ταιριαστή με κάποιον», λέει.

TAYLOR SWIFT2

Όσο για μία πιθανή σχέση με μία άλλη διασημότητα, αν και δεν το θεωρεί πλέον ξανά πιθανό, η τραγουδίστρια υποστηρίζει πως όπως και να ΄χει, λόγω της ιδιότητάς της, έτσι κι αλλιώς θα είναι δύσκολο: «Μπορείς να πεις ‘δεν θα βγω ποτέ με κάποιον που έχει υψηλό προφίλ στις τέχνες!’. Αλλά με όποιον και να βγω, διάσημο ή μη- όποτε βγω ξανά- θα υπάρξει χάος. Με τις φτιαχτές ειδήσεις και την τρομερή εμμονή και 'ποιος ήθελε περισσότερο ποιον' και 'ποιος το τελείωσε…' Αλλά τώρα είναι εύκολο γιατί είμαι single και ευτυχισμένη και είναι πολύ χαλαρωτικό.»

TAYLOR SWIFT Photo Credits: Walter Chin/Glamour Magazine

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.