CELEBRITIES

Όταν ο Dukas συνάντησε τον Giuseppe Zanotti


11 Οκτωβρίου 2013

Στο Paris Fashion Week.

Ο Δούκας συμμετείχε στο TRANOI FEMME στα πλαίσια του Fashion Week στο Παρίσι παρουσιάζοντας την 2014 Spring Summer Collection σε εξέχουσα θέση στο Foyer του Carrousel Du Louvre. Εκεί, έκπληξη αποτέλεσε η επίσκεψη-συνάντηση του διάσημου σχεδιαστή Giuseppe Zanotti με τον Δούκα όπου συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για την νέα collection αλλά και για τον ευρύτερο χώρο της υποδηματοποιίας.

Τον Δούκα επισκέφτηκαν πολλοί δημοσιογράφοι μόδας από διεθνείς τίτλους περιοδικών, σημαντικοί buyers αλλά και boutiques απ΄όλο τον κόσμο. Ανάμεσά τους και η top boutique L’ECLAIREUR η οποία φιλοξενεί για 3η σεζόν τις συλλογές του Dukas στο κεντρικό της κατάστημα στο Παρίσι. Τα νέα τακούνια του Dukas με έντονες γεωμετρίες από fumé plexiglass άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Να σημειωθεί πως στον ίδιο χώρο παρουσίαζαν και άλλοι νέοι αλλά και διεθνώς αναγνωρισμένοι σχεδιαστές όπως η Chiara Ferragni του επιτυχημένου blog 'The Blonde Salad'.

[gallery-255299] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.    

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.