CELEBRITIES

Marion και Penelope ποζάρουν για το ELLE


14 Οκτωβρίου 2013

Για το ετήσιο αφιέρωμα στις γυναίκες του Hollywood.

Η Marion Cotillard και η Penelope Cruz είναι δύο μόνο από τις πολλές stars που ποζάρουν σε διαφορετικά εξώφυλλα για το τεύχος-αφιέρωμα του αμερικανικού Elle στις πιο ταλαντούχες γυναίκες του Hollywood.

Καθεμιά από τις δύο όμορφες και ταλαντούχες ευρωπαίες ηθοποιούς μιλά για την καριέρα της, αλλά και για το πώς αντιλαμβάνεται την έννοια της star.

«Η έννοια της ‘star’ πάντα θα μου ακούγεται ξένη και σουρεαλιστική, αφού στη χώρα μου μεγαλώνεις για να είσαι ηθοποιός και όχι star.», λέει η ισπανίδα Penelope Cruz.

Η Marion Cotillard με τη σειρά της, εξηγεί γιατί επέλεξε να γίνει ηθοποιός: «Όταν ήμουν παιδί άρχισα να έχω πολλά ερωτηματικά για τα ανθρώπινα όντα και ήμουν ένα παιδί προβληματισμένο, εξαιτίας αυτών των ερωτημάτων. Νομίζω πως γι’αυτό έγινα ηθοποιός. Όχι μόνο επειδή οι γονείς μου ήταν ηθοποιοί, και ναι είναι όμορφο να λες ιστορίες, αλλά νομίζω ότι έγινα ηθοποιός για να εξερευνήσω αυτό- να εξερευνήσω τι είναι το ανθρώπινο ον.»

Photo Credits: ELLE.com

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.