CELEBRITIES

Έγκυος η Maria Sharapova;


19 Οκτωβρίου 2013

Απέσυρε  τη συμμετοχή της από τους τελικούς της WTA.

Η Maria Sharapova έχει μείνει εκτός γηπέδων εδώ και αρκετό καιρό. Ίσως η απουσία της να μην οφείλεται μόνο στον τραυματισμό της αλλά και σε πιθανή εγκυμοσύνη καθώς εθεάθη σε μαιευτική κλινική του Los Angeles.

Τα δημοσιεύματα σε Ρωσία και Βουλγαρία αναφέρουν ότι η «Μάσα» και ο σύντροφος της Grigor Dimitrov, πρόκειται να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί και γι αυτό το λόγο η Σαράποβα απέσυρε τη συμμετοχή της από τους τελικούς της WTA που αρχίζουν σε λίγες ημέρες στην Κωνσταντινούπολη, προφασιζόμενη ότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό στον ώμο που την ταλαιπωρεί εδώ και μήνες.

Μάλιστα, η «Μάσα» εθεάθη σε κλινική του Los Angeles και προσπαθούσε να κρυφτεί πίσω από τα μαύρα γυαλιά της. Το συγκεκριμένο γεγονός φούντωσε τις φήμες και επίσης, άνθρωποι του κοντινού περιβάλλοντος του ζευγαριού, είπαν ότι κατά τη διάρκεια εξόδου του ζευγαριού σε εστιατόριο, η Ρωσίδα τενίστρια παραπονέθηκε για ναυτίες, ενώ ήπιε νερό αντί για κρασί. Την ίδια στιγμή, ο εκπρόσωπός της δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο, αλλά ούτε διέψευσε το γεγονός.

Πάντως ο Dimitrov «έσπασε» την συνεργασία του με την Ακαδημία της Στοκχόλμης και έτρεξε αμέσως κοντά στην καλή του στις Ηνωμένες Πολιτείες...

 Το διαβάσαμε στο Koolnews.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.