CELEBRITIES

Nicole Kidman: «Ζήσαμε σε μία ρομαντική φούσκα»


1 Νοεμβρίου 2013

Για τον γάμο της με τον Tom Cruise.

Δώδεκα χρόνια έχουν περάσει από το διαζύγιό τους και η Nicole Kidman δηλώνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair, ανακουφισμένη που έπαψε να βρίσκεται επί χρόνια στο κέντρο της δημοσιότητας λόγω του γάμου της με τον Tom Cruise.

«Υπάρχει κάτι σχετικά με αυτό το είδος ύπαρξης που, όταν δεν μπορεί να εστιάσει ο ένας στον άλλον και είστε μέσα σε αυτή τη φούσκα, σε δηλητηριάζει, επειδή είστε μόνο οι δυο σας.», λέει. «Και υπάρχει μόνο άλλο ένα άτομο που το βιώνει. Οπότε, σε φέρνει πολύ κοντά και είναι βαθιά ρομαντικό.»

Όπως λέει η 46χρονη ηθοποιός, αυτό είναι κάτι που λίγοι μπορούν να καταλάβουν: «Είμαι σίγουρη ότι ο Brad και η Angelina το έχουν αυτό, επειδή δεν υπάρχει άλλος που το καταλαβαίνει εκτός από το άτομο που κοιμάται δίπλα σου.»

Η Nicole παραδέχεται ότι ο Keith Urban είναι τελικά ο έρωτας της ζωής της: «Χωρίς να θέλω να προσβάλλω αυτό που είχα με τον Tom, έχω πλέον συναντήσει τον έρωτα της ζωής μου. Δεν ήθελα να πηδάω από τη μια σχέση στην άλλη... ήμουν παιδί όταν παντρεύτηκα και χρειαζόταν να μεγαλώσω.»

NICOLE KIDMANΗ Nicole Kidman στο εξώφυλλο του Vanity Fair

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.