CELEBRITIES

O Πέτρος Φιλιππίδης συγκινείται στο Πρωινό mou


21 Φεβρουαρίου 2014

2013092121061527.jpg

Έκδηλη ήταν η συγκίνηση στο πλατό του Πρωινό Μου όπου ο Πέτρος Κωστόπουλος συνομίλησε με τον Πέτρο Φιλιππίδη για τον θάνατο του Σάκη Μπουλά.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Πρωινό Μοu, προσπάθησε να σχολιάσει τον θάνατο του συναδέλφου και φίλου του Σάκη Μπουλά, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Ο ηθοποιός αρκέστηκε να πει μόνο όσα ανέφερε το δελτίο τύπου του νοσοκομείου για τον θάνατο του Σάκη Μπουλά, συμπληρώνοντας ότι σε πρόσφατη συνομιλία του, ο αποβιώσας ηθοποιός του είχε πει «θα σ’ αγαπώ και θα σε θυμάμαι».

Η συγκίνηση όμως ήταν εμφανής με συνέπεια να μην μπορέσει να συνεχίσει την συζήτηση αφού η θλίψη τον έφερε σε σημείο να βάλει τα κλάματα και να μην μπορεί να μιλήσει με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος είχε και αυτός χάσει τα λόγια του από τη θλίψη. Στο σημείο εκείνο ο παρουσιαστής του Πρωινό Mou αποδέσμευσε τον Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας ότι καταλαβαίνει απόλυτα την κατάσταση του.

Το διαβάσαμε στο koolnews.gr. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.