CELEBRITIES

Γέννησε η πριγκίπισσα της Σουηδίας, Madeleine


21 Φεβρουαρίου 2014

304fb77e767ae92c67f74a3deb630cd7.jpg

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Η πριγκίπισσα Madeleine της Σουηδίας, η μικρότερη κόρη του βασιλιά Carl XVI Gustaf και της βασίλισσας Silvia γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στη Νέα Υόρκη. Όπως ανακοίνωσαν σήμερα τα Ανάκτορα στη Στοκχόλμη, το νεογέννητο, που είναι πέμπτο στη σειρά διαδοχής, γεννήθηκε χθες αργά το βράδυ στη Νέα Υόρκη. Το Γραφείο του Στρατάρχη του Βασιλείου με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι η μητέρα και το μωρό είναι καλά. Η 31 ετών Madeleine, και ο σύζυγός της Christopher O'Neill, ένας Νεοϋορκέζος επιχειρηματίας που έχει αμερικανική και βρετανική υπηκοότητα, παντρεύτηκαν τον Ιούνιο στη Στοκχόλμη. Ο Christopher O'Neill ήταν παρών στην αίθουσα τοκετού στο Πρεσβυτεριανό Ιατρικό Κέντρο Weill Cornell.

madeleine Το ζευγάρι ζει στη Νέα Υόρκη όπου η Madeleine εργάζεται στο μη κερδοσκοπικό Παγκόσμιο Ίδρυμα για την Παιδική Ηλικία το οποίο ίδρυσε η μητέρα της. Το όνομα της μικρούλας και ο τίτλος της... Διαβάστε τη συνέχεια στο koolnews.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.