CELEBRITIES

Δάκρυσε η Lupita Nyong’o στην βράβευση της


3 Μαρτίου 2014

Μια από τις πιο αξέχαστες βραδιές Όσκαρ θα είναι η χθεσινή, αφού συνέβησαν τόσα πολλά, αλλά αναπάντεχα και άλλα που τα περιμέναμε. Κάποια μεγάλα φαβορί επιβεβαίωσαν τον χαρακτηρισμό, κάποια άλλα όχι. Η Lupita Nyong’o βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία, αφού στην πρώτη της υποψηφιότητα ευτύχησε να πάρει το βραβείο.

Όταν το όνομα της ανακοινώθηκε δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση της και έτρεξε αμέσως να αγκαλιάσει τον Brad Pitt και την Angelina Jolie που ήταν οι παραγωγοί του 12 Χρόνια Σκλάβος και ύστερα τον Steve McQueen, τον σκηνοθέτη της ταινίας.

Στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή και μίλησε εκ βάθους ψυχής με δάκρυα στα μάτια για αυτή την βράβευση: «Δεν ξεχνάω ούτε μία στιγμή, ότι αυτή η χαρά μου είναι εις βάρος κάποιου άλλου, βασισμένη στον πόνο του άλλου. Γι΄αυτό θέλω να χαιρετίσω το πνεύμα του Πάτσι και του Σόλομον. Steve McQueen θέλω να σε ευχαριστήσω που μου έδωσες αυτόν τον ρόλο, είμαι βέβαιη ότι οι νεκροί στέκονται από πάνω σου και σε ευγνωμονούν που είπες την ιστορία τους».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.