CELEBRITIES

Τι κρύβει το πολυσυζητημένο selfie της Ellen Degeneres;


4 Μαρτίου 2014

Υπολογίζεται ότι η Samsung ξόδεψε περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια για διαφημίσεις κατά τη διάρκεια της προβολής των Όσκαρ αλλά το selfie της Ellen Degeneres, φαίνεται να είχε τελικά περισσότερη επιτυχία από τις ίδιες τις διαφημίσεις.

Η Samsung είχε δώσει εξαρχής συσκευές smartphone στο τηλεοπτικό δίκτυο ΑBC και φυσικά περίμενε με κάποιο τρόπο να εμφανιστούν μέσα από τα Όσκαρ. Η Ellen Degeneres, είχε δηλώσει στη παραγωγή την επιθυμία της να βγάλει selfies μέσα στο Dolby Theater και προφανώς το ABC της πρότεινε να χρησιμοποιήσει συσκευή της Samsung για να κάνει τη δουλειά της.

Μέσω ενός άλλου tweet, η Ellen Degeneres είχε δηλώσει πως έδωσε συσκευές Samsung κατά τη διάρκεια του σώου και εκτός από την viral φωτογραφία, έβγαλε και πολλές ακόμα με τους διάσημους καλεσμένους.

Άλλωστε η φωτογραφία όχι μόνο μετατράπηκε σε viral, αλλά έγινε retweet τουλάχιστον πάνω από 3 εκατομμύρια φορές και δεν ήταν λίγοι που αναζήτησαν την συσκευή με την οποία έκανε τη δουλειά ο Bradley Cooper. Τα selfies έχουν δείξει ότι είναι μια από τις πιο κερδοφόρες κινήσεις που μπορεί να κάνει κάποιος στο promo και μια φωτογραφία που απαρτίζεται από διάσημους ηθοποιούς, ήταν σίγουρα το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσε να κάνει η παρουσιάστρια στη Samsung.

To διαβάσαμε στο koolnews.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.