CELEBRITIES

Η Gisele πουλάει το σπίτι της στο Los Angeles


20 Μαρτίου 2014

Για 50 εκατομμύρια δολάρια. Η Gisele Bundchen και ο Tom Brady διέθεσαν περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή του σπιτιού, το οποίο το έφτιαξαν με οικολογικές προδιαγραφές. Το σπίτι διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, κουζίνα , βιβλιοθήκη , γυμναστήριο, μια πισίνα και αρκετά μπάνια.

photo

Πέρυσι, το εντυπωσιακό σπίτι φιλοξενήθηκε στο περιοδικό Architectural Digest. Ο Tom μάλιστα είχε δηλώσει ότι επέλεξαν το συγκεκριμένο σπίτι γιατί τόσο εκείνος, όσο και η σύζυγός του Gisele έχουν μεγάλες οικογένειες και θέλουν να έχουν την δυνατότητα να τους φιλοξενούν όλους στο σπίτι τους.

photo

Φήμες λένε ότι το ζευγάρι πουλάει το σπίτι για να επενδύσει τα λεφτά του σε ένα αρχοντικό, στη Μασαχουσέτη. Αυτό το σπίτι είναι περίπου 4000 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες πέντε υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, ένα spa, βιβλιοθήκη, γήπεδο, ένα κελάρι κρασιού και ένα στούντιο yoga.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.