CELEBRITIES

Kardashians-Jenners: Στην Ταϊλάνδη


1 Απριλίου 2014

2428ed5ab95911e399e8126b14a8a9a1_8.jpg

Φοράνε τα μαγιό τους!

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην Ταϊλάνδη, όπου οι αδερφές Kardashians και Jenner απολαμβάνουν εξωτικές διακοπές. Το Instagram τους και όλα τα μέσα έχουν γεμίσει με φωτογραφίες της διάσημης οικογένειας.

kardashians (1)

Από τις διακοπές δεν λείπει κανένας. Συγκεκριμένα το πρώην ζευγάρι, που συνεχίζει να έχει άριστη σχέση Kris-Bruce Jenner, οι κόρες τους Kendall και Kylie και φυσικά οι κόρες της Kris, Kim, Khloe, Kourtney Kardashian μαζί με τις οικογένειές τους είναι εκεί και απολαμβάνουν διακοπές.

kardashians

Μένουν όλοι μαζί σε μία πολυτελή βίλα και χαλαρώνουν στον ήλιο και τη θάλασσα. Φυσικά δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν τον κόσμο της Ταϊλάνδης. Η Khloe και η Kim απαθανατίστηκαν σε μία από τις πιο φτωχές γειτονιές της περιοχής, να συνομιλούν με τον κόσμο και να αγκαλιάζουν τα μικρά παιδιά.

Απ'ότι φαίνεται ο Kanye West λείπει από την παρέα και ιδιαίτερα από την Kim. Καθώς στη φωτογραφία που δημοσίευσε έγραφε "Μακάρι να ήσουν εδώ...". Τόσο η Kris Jenner, όσο και η Kim φόρεσαν τα μαγιό τους και έκαναν χαλαρή βόλτα στην παραλία, απολαμβάνοντας τον ήλιο. Η Kris δεν έμεινε μόνο εκεί όμως, επέλεξε και πιο επικίνδυνες περιπέτειες, στη ζούγκλα!

Η Kendall και η Kylie έχουν γεμίσει τα προφίλ τους, στο instagram με φωτογραφίες από τις διακοπές τους. Φορώντας τα μαγιό τους, κάνουν ηλιοθεραπεία, με υπέροχο styling απολαμβάνουν ποτό και περνάνε όπως πάντα ξέγνοιαστα και χαλαρά.

kardashians (3)

Πρώτος προορισμός για διακοπές φέτος ήταν η Ταϊλάνδη αναμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι οι επόμενοι, για τις διάσημες οικογένειες, Kardashian-Jenner.

kardashian

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.