CELEBRITIES

Anna Kournikova: Δεν έχει γνωρίσει ακόμα τον μπαμπά του Enrique Iglesias;


2 Απριλίου 2014

5910.jpg

Μετά από 12 χρόνια σχέσης. 

Μπορεί η Anna Kournikova να είναι μία καλλονή και μία σπουδαία αθλήτρια, το τέλειο κορίτσι για να συστήσεις στους γονείς σου δηλαδή, ωστόσο ο Enrique δεν την έχει γνωρίσει ακόμα στον πατέρα του, τον διάσημη τραγουδιστή Julio Iglesias. Η Anna και ο Enrique έχουν σχέση εδώ και 12 χρόνια, όμως πρόσφατα ο Juliο δήλωσε πως δεν έχει γνωρίσει ακόμα τη νύφη του: "Για να πω την αλήθεια, δεν έχω γνωρίσει την Anna. Ναι, η γυναίκα μου και τα άλλα μου παιδιά την έχουν γνωρίσει, αλλά εγώ δεν την έχω γνωρίσει ποτέ. Δεν ξέρω γιατί. Τα παιδιά μου είναι πολύ ανεξάρτητα και είναι δύσκολο να δω τον Enrique καθώς ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Αλλά η Anna είναι πολύ όμορφη- τα παιδιά μου έχουν καλό γούστο-. δήλωσε ο Julio.

Προφανώς κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει στη σχέση πατέρα και γιου γιατί δεν εξηγείται πως μέσα σε αυτά τα 12 χρόνια δεν έχει τύχει να του γνωρίσει την γυναίκα της ζωής του...

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.