CELEBRITIES

Η Gisele Bundchen δείχνει ταλαιπωρημένη


10 Απριλίου 2014

Το διάσημο μοντέλο απαθανατίστηκε σε κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης.

Μπορεί πριν λίγες ημέρες η Gisele να ήταν σε πολυτελές yacht και να απολάμβανε διακοπές, ωστόσο τώρα έχει επιστρέψει για τα καλά στην ρουτίνα και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Ο φακός την απαθανάτισε σε κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης, την ώρα που επέστρεφε από την δουλειά.

Gisele Bundchen,

Απλή, στιλάτη με μία leopard printed τσάντα έδειχνε κάπως ταλαιπωρημένη. Δεν είχε ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της και τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα μία ατημέλητη κοτσίδα.

Gisele Bundchen, wearing leather pants and minimal make-up, carries a leopard printed bag as she arrives at her hotel after a day's work in New York City. Pictured: Gisele Bundchen Ref: SPL735941  090414   Picture by: Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:	310-821-2666 New York:	212-619-2666 London:	870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Είναι για όλους δύσκολο να επιστρέφουν στις επαγγελματικές υποχρεώσεις μετά από διακοπές. Ακόμα και για την Gisele Bundchen!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.