CELEBRITIES

Happy Birthday Marc Jacobs


10 Απριλίου 2014

Marc-Jacobs-Melodie-Jeng-1554-web1.jpg

Χθες έκλεισε τα 51.

Ένας από τους πιο σπουδαίους σχεδιαστές μόδας της εποχής μας είναι αναμφισβήτητα ο Marc Jacobs. Χθες είχε τα γενέθλιά του και ο ίδιος έκλεισε τα 51. Η Vogue όπως και άλλα διάσημα μοντέλα του ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο instagram και κάνοντας αφιερώματα για την καριέρα του, όλα αυτά τα χρόνια, στο χώρο της μόδας.

Την ίδια φωτογραφία έκανε regram και το διάσημο μοντέλο Karlie Kloss. Του έχουν απονεμηθεί πολλά βραβεία και ο ίδιος εκτός από την προσωπική σειρά ρούχων, αξεσουάρ και καλλυντικών που φέρει το όνομά του, έχει συνεργαστεί και με άλλους σπουδαίους οίκους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο οίκος Louis Vuitton, με τον οποίο η συνεργασία έληξε τον περασμένο Οκτώβριο.

Είναι σίγουρο ότι ο Marc Jacobs έχει να προσφέρει πολλά ακόμα στο χώρο της μόδας και όχι μόνο. Το ταλέντο του είναι πραγματικά ασύγκριτο. Εμείς απλά αναμένουμε τα επόμενα βήματά του!

[gallery-326512]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.