CELEBRITIES

Τα Honest Trailers «χτυπούν» το Wolf Of Wall Street


18 Απριλίου 2014

Και σατιρίζουν τον Leonardo DiCaprio για το ότι δεν έχει πάρει ακόμα Oscar.

Εκτός από τα trailers των ταινιών υπάρχουν και τα Honest Trailers, ειδικά χιουμοριστικά βίντεο που προωθούν την ταινία με απόλυτη ειλικρίνεια και σε προετοιμάζουν ακριβώς για το τι θα δεις. Τα Honest Trailers από τους Screen Junkies είναι ένα παγκόσμιο trend που δίνει μια άλλη όψη στην τέχνη του μοντάζ ενός trailer ώστε να τραβήξει το κοινό.

Αντικειμενικός σκοπός του νέου τους «χτυπήματος» που έκανε μέσα σε 3 μέρες 1.500.000 views είναι να τρολάρουν άγρια τον Leonardo DiCaprio για το ότι δεν έχει πάρει ακόμα κάποιο όσκαρ. Γι΄αυτό όταν λένε τους πρωταγωνιστές της ταινίας τον έχουν τελευταίο και τον αναγγέλλουν ως Leonardo NoOscaro. Μάλιστα, βάζουν στην αρχή και τον McConaughey που είχε ένα μικρό ρόλο στην ταινία, στο σημείο που τα πίνουν και χτυπούν το στήθος τους και παρουσιάζει τον Jonah Hill ως τον άνθρωπο με τις δύο υποψηφιότητες σε Όσκαρ.

Το διαβάσαμε στο koolnews.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.