CELEBRITIES

Julia Roberts: Επιτέλους μιλά για την αυτοκτονία της αδερφής της


22 Απριλίου 2014

Μίλησε στο περιοδικό WSJ.

Η Julia Roberts έδειχνε πανέμορφη στο εξώφυλλο του περιοδικού WSJ αλλά το χαμόγελό της έκρυβε μία πίκρα. Οι τελευταίοι μήνες είναι πολύ δύσκολοι για την ηθοποιό που προσπαθεί να ξεπεράσει το θάνατο της ετεροθαλούς αδερφής της.

Τον Φεβρουάριο, η αδερφή της Julia Roberts, Nancy Motes, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών ενώ είχε αφήσει ένα σημείωμα αυτοκτονίας για την οικογένειά της.

¨Μου ράγισε την καρδιά. Έχουν περάσει μονάχα 20 ημέρες. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω αυτό που περάσαμε αυτές τις 20 ημέρες. Μερικές ημέρες  είναι αβάσταχτες και δεν περνούν, αλλά προσπαθείς να κοιτάς μπροστά. Δε θέλεις να συμβεί τίποτα κακό σε κανέναν, αλλά είναι τόσα τα τραγικά, επώδυνα και ανεξήγητα πράγμα στον κόσμο. Άλλα όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση πρόκλησης και απόγνωσης, πρέπει να βρίσκουμε έναν τρόπο, σαν οικογένεια. "

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.