CELEBRITIES

Εγκαταλείπει τη μεγάλη οθόνη ο Matthew McConaughey


1 Μαΐου 2014

2c1e2d6499d4f42991dbd01b55f30a24-1.jpg

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο Hollywood η είδηση πως ο Matthew McConaughey σκέφτεται να εγκαταλείψει την καριέρα του.

Ο διάσημος ηθοποιός που λίγο καιρό πριν κατέκτησε τους πάντες με τη συγκλονιστική ερμηνεία του στην ταινία «Dallas Buyers Club» που του χάρισε μάλιστα και το χρυσό αγαλματίδιο στα βραβεία Όσκαρ, δηλώνει έτοιμος να αφήσει πίσω του τη λάμψη του Hollywood και να αφιερωθεί στη σύζυγό του Camila Alves και τα δύο τους παιδιά μετακομίζοντας στο Όστιν, του Τέξας, την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

«Είναι πιθανό να μετακομίσουμε μόνιμα στο Τέξας, για να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας και να τα στείλουμε σε σχολείο εκεί. Εκεί είναι διαφορετικά απ' ότι σε άλλα μέρη και μας αρέσει πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά η γυναίκα του ηθοποιού, η οποία κάνοντας αυτή την αποκάλυψη μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό People, άφησε άφωνους τους θαυμαστές του Matthew McConaughey. Και συμπλήρωσε: «Είναι το σπίτι μας και το αγαπάμε. Νιώθουμε πολύ όμορφα εκεί, παρέα με την οικογένειά μας και καλούς μας φίλους».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.