Καστανή και με αφέλειες.
Ο φακός των παπαράτσι εντόπισε την Monica Bellucci έξω από το ξενοδοχείο της στη Νέα Υόρκη. Σπάνια βλέπουμε την Ιταλίδα καλλονή στους δρόμους της πόλης, μια και η έδρα της βρίσκεται στην Ευρώπη. Η Monica ήταν ντυμένη casual, με blue jeans, λευκό πουκάμισο και μαύρο, δερμάτινο jacket.

H Monica έχει κόψει τα μαλλιά της αφέλειες ενώ φαίνεται να τα έχει ανοίξει λίγο αφού δεν είναι πλέον μαύρα αλλά καστανά ανοιχτά.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.Μάθε τώρα όλα τα νέα για τα αγαπημένα σου διάσημα πρόσωπα. Ακολούθησε το JennyGr στο Google News.
Διαβάζονται Τώρα
- Παναγία των Παρισίων: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος μετά από 30 χρόνια - Ήταν του ξυλουργού που βοήθησε στην αποκατάσταση από τη φωτιά του 2019
 - Ισχυρή κρέμα lifting: 5+1 προϊόντα για να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη
 - Η Σίντνεϊ Σουίνι εθεάθη στο αυτοκίνητο του πρώην της, Τζόναθαν Νταβίνο - Ο τσακωμός τους έξω από το σπίτι της