CELEBRITIES

Το προσκλητήριο γάμου της Kim Kardashian και του Kanye West


10 Μαΐου 2014

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη ώρα, με την Kim Kardashian και τον Kanye West να βρίσκονται σε πυρετώδεις ετοιμασίες για τον γάμο τους, ο οποίος θα τελεστεί στις 24 Μαΐου στο Παρίσι. Και οι προσκλήσεις που κάνουν από χθες το γύρω του διαδικτύου είναι απρόσμενα λιτές για Kim Kardashian, γεγονός που μας ξάφνιασε.

Με χρυσά γράμματα σε μαύρο χαρτί που λόγω μεγέθους θύμιζε κατάλογο, το ζευγάρι προσκαλεί τους περίπου 100 καλεσμένους του στο Παρίσι για την τελετή και φυσικά το πάρτι που θα γίνει μετά και το μικρό γλέντι που θα προηγηθεί. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν αναφέρονται, απλώς ότι οι καλεσμένοι θα έπρεπε να είχαν απαντήσει μέχρι τις 2 Μαΐου και ότι όλες οι λεπτομέρειες θα τους γίνουν γνωστές αυθημερόν. Πρώτη φορά τέτοια κρυψίνοια η Kim. Ας ελπίσουμε να μην πάει σαν τον προηγούμενο γάμο της με τον Chris Hamphries που κράτησε ένα μήνα και κάτι...

prosklitirio-gamou-kim-kardashian-kanye-west-570

Το διαβάσαμε στο koolnews.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.