CELEBRITIES

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκαλύπτει τι συνέβη με το εξώφυλλο Μενεγάκη Παντζόπουλο


14 Μαΐου 2014

Σήμερα το Πρωινό mou μας πήγε 4 χρόνια πριν. 

Θυμάστε τι είχε συμβεί με τις αποκλειστικές φωτογραφίες που είχαν δημοσιευθεί και αποκάλυπταν τη σχέση της  Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου; Το περίφημο εξώφυλλο σε γνωστό περιοδικό που οδήγησε πολλούς να χαρακτηρίσουν τον παρουσιαστή ανήθικο και ότι εκμεταλλεύεται τη σχέση του με την Ελένη.

Ο χωρισμός της παρουσιάστριας με το Γιάννη Λάτσιο είχε γίνει γνωστός από τις αρχές του Φεβρουαρίου του 2010 και μέχρι το Μάιο του ίδιου έτους κανένα περιοδικό του δεν είχε αναφερθεί σε αυτό, κι ενώ όλα τα υπόλοιπα είχαν βγάλει φωτογραφίες από την πρώτη στιγμή της Ελένης με τον Ματέο και έγραψαν ότι το διαζύγιο είχε αποφασιστεί από τον Αύγουστο. Επί τρεις μήνες ο Πέτρος Κωστόπουλος εξομολογείται ότι δεν επέτρεπε στους εργαζομένους του να βγάλουν το θέμα.

Τελικά, το εξώφυλλο βγήκε και μετά από 4 χρόνια ο Πέτρος Κωστόπουλος μιλάει για ότι είχε γίνει τότε και απαντά στην ερώτηση "Αν το έχει μετανιώσει ή όχι".

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.