CELEBRITIES

Η προκλητική εμφάνιση της Kim Kardashian


25 Μαΐου 2014

Μία από τις γνωστές συνήθειες της Kim είναι να ντύνεται με τρόπο που να καθίσταται σαφές ότι έχει τις ωραιότερες καμπύλες και το πιο πλούσιο φυσικό στήθος. Και αυτό δεν το αλλάζει ούτε και στην δεξίωση πριν το γάμο της στο Παλάτι των Βερσαλλιών. Αν κρίνουμε από την φίλη της στο bachelor δεν είναι κάτι που δεν περιμέναμε.

Η Kim επέλεξε να βάλει για την πρώτη βραδιά ενός τρικούβερτου πάρτι, ένα κατάλευκο φόρεμα το οποίο είχε ένα πολύ βαθύ ντεκολτέ. Με αυτή την επιλογή σίγουρα θα είχε το νου της μη φυσήξει και γίνει η αποκάλυψη. Είχε βέβαια και ένα μεγάλο κόψιμο το φόρεμα για να βγαίνει το πόδι της. Πάντως, ο Kanye West δεν ενοχλήθηκε ιδιαιτέρως από αυτά.

4

Μάλιστα, το ζευγάρι πόζαρε με όλους τους καλεσμένους και χόρεψε υπό τους ήχους των τραγουδιών της Lana Del Rey που ανέλαβε την «διασκέδαση» και αφιέρωσε στο ζευγάρι αυτό για το οποίο την πλήρωσαν να έρθει: το Young and Beautiful. Φυσικά, όλη η πόλη από χθες το πρωί ανήκει στην Kim και τον Kanye, αφού οι πλακόστρωτοι δρόμοι γέμισαν με πολυτελή αυτοκίνητα, ενώ το βράδυ ο ουρανός φωταγωγήθηκε από πυροτεχνήματα.

1 2 3 Δείτε τη συνέχεια στο koolnews.gr. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.